آموزش تهیه کیک شکلاتی خامه ای

امتیاز دهید

کیک شکلاتی مخصوصا از نوع خامه ای آن همیشه مورد علاقه ایرانیان بوده است. در این مطلب به آموزش تهیه این کیک خوشمزه می پردازیم.

آموزش تهیه کیک شکلاتی خامه ای

مواد لازم:

تخم‌مرغ   سه عدد

طرز تهیه کیک شکلاتی خامه ای : شكر يك پيمانه

روغن : مايع  يك پيمانه

شير : يك پيمانه

آرد : سه و نيم پيمانه

پودر كاكائو : يك پيمانه

بيكينگ‌پودر : يك و نيم قاشق چايخوري

وانيل : 4/1قاشق چايخوري

خامه فرم گرفته شده :  500 گرم

پودر كاكائو : يك و نيم قاشق سوپخوري

طرز تهیه کیک خامه ای شکلاتی

تخم‌مرغ‌ها را همراه وانيل و شكر با همزن مي‌زنيم تا سبك و حجيم شود. روغن و شير را نيز به مواد اضافه كرده و هم مي‌زنيم. پودر كاكائو را الك كرده به مواد افزوده و هم مي‌زنيم. در انتها مخلوط آرد و بيكينگ‌پودر را نيز الك كرده، به مواد افزوده و هم مي‌زنيم. درون يك قالب گرد 23 سانتي‌متري كاغذ روغني انداخته و مواد آماده شده را در قالب مي‌ريزيم. قالب كيك را درون فري كه از قبل با حرارت 170 درجه سانتي‌گراد گرم كرده‌ايم، به مدت 50 الي 60 دقيقه قرار مي‌دهيم تا بپزد. وقتي كيك خنك شد، از قالب جدا كرده و به دو قسمت تقسيم مي‌كنيم. خامه را با یک و نیم قاشق سوپ‌خوری پودر كاكائو مخلوط كرده و روي لايه اول كيك ماليده، سپس لايه دوم كيك را قرار داده، رو و اطراف كيك را با خامه شكلاتي كاملا پوشانده و با شكلات سكه‌اي و شكلات چيپسي تزيين مي‌كنيم.

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند

ارسال دیدگاه