آموزش تهیه چیزکیک بدون فر فوری

چیز کیک یک دسر بسیار خوشمزه و پرطرفدار است. در ادامه آموزش تهیه چیزکیک بدون فر فوری را می خوانید

آموزش تهیه چیزکیک بدون فر فوری

مواد لازم:

  • بیسکویت ساده 18 عدد
  • کره (بدون نمک، آب شده) 11 قاشق سوپخوری
  • شکر 2 قاشق سوپخوری
  • پنیر خامه ای (در دمای اتاق) 480 گرم
  • شیر (غلیظ شده شیرین) 450 گرم
  • آب لیمو (تازه) 1/4 فنجان
  • پوست لیمو ترش 1 و نیم قاشق چایخوری
  • عصاره وانیل 1 و نیم قاشق چایخوری
  • دانه انار (برای تزئین) 1/3 فنجان

طرز تهیه:

بیسکویت ها را در یک غذا ساز بریزید و بزنید تا خوب ریز شود. به جای آن می توانید آنها را در یک کیسه پلاستیکی در بسته بریزید و له کنید. خرده بیسکویت ها را در یک کاسه متوسط بریزید و کره آب شده و شکر را اضافه کنید و هم بزنید تا خوب مخلوط شوند.

مخلوط بیسکویت را کف و دور (تا ارتفاع 6 سانتی متری) یک قالب فنری 22 سانتی متری بریزید. می توانید با کف و دور یک پیمانه بیسکویت را به قالب فشار دهید. روی نان بیسکویتی را با پوشش پلاستیکی بپوشانید و 20 دقیقه در یخچال بگذارید.

در یک مخلوط کن پنیر خامه ای را خوب بزنید تا نرم و یکدست شود سپس شیر غلیظ شده را در آن بریزید. آب لیموترش، پوست لیموترش و عصاره وانیل را اضافه کنید و بزنید تا مخلوط شوند.

مخلوط را داخل قالب نان بیسکویتی بریزید. روی چیز کیک را با پوشش پلاستیکی بپوشانید و 3 ساعت و نیم تا 4 ساعت تا سفت شود داخل یخچال قرار دهید.

وقتی خواستید کیک را سرو کنید آن را از یخچال بیرون بیاورید و فنر قالب را فشار دهید تا کیک از آن بیرون بیاید. روی کیک دانه انار بریزید سپس برش بدهید و سرو کنید.

نکته:
این چیز کیک غلظت نرمی مانند پودینگ دارد. چون ژلاتین داخل مخلوط وجود ندارد چیز کیک به هیچ وجه سفت تر از پودینگ نمی شود.

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند
ارسال دیدگاه