آموزش تهیه پای گوشت و لوبیا چیتی

امتیاز دهید

آموزش تهیه پای گوشت و لوبیا چیتی را در این بخش از سایت گهر برای شما عزیزان منتشر می کنیم.

آموزش تهیه پای گوشت و لوبیا چیتی

مواد لازم برای پای گوشت و لوبیا چیتی

گوشت چرخ کرده 900 گرم
فلفل شیرین 3 قاشق غذاخوری
آرد 2 قاشق غذاخوری
نمک 1 قاشق چای خوری
پودر سیر 1 قاشق چای خوری
آب 2 فنجان
لوبیا چیتی 425 گرم
چیپس ذرت 4.5 فنجان
پنیر چدار رنده شده 170 گرم
گوجه فرنگی خرد شده 3/4 فنجان
پیاز قرمز خرد شده 6 قاشق غذاخوری
خامه ترش (اختیاری) به مقدار لازم
گشنیز خرد شده به مقدار لازم

طرز تهیه پای گوشت و لوبیا چیتی

در یک قابلمه بزرگ گوشت چرخ کرده را تفت دهید تا قهوه ای شده و بپزد.
سپس فلفل، آرد، نمک و پودر سیر را اضافه کرده و هم بزنید تا مخلوط شوند. بعد آب را کم کم اضافه کنید.
حال لوبیا را اضافه کنید و مواد را به جوش آورید. سپس حرارت را کم کنید.
بدون درپوش به مدت 12 تا 15 دقیقه روی حرارت بگذارید تا غلیظ تر شوند. در این مدت زمان، گاه گاهی هم بزنید.
برای سرو، چیپس را بین 6 ظرف دلخواه تقسیم کنید. روی چیپس مخلوط گوشت را بریزید.
بعد پنیر، گوجه فرنگی و پیاز را اضافه کنید. در صورت دلخواه با خامه ترش و گشنیز تزئین و سرو کنید.

نکات تکمیلی در مورد پای گوشت

پای گوشت جزو پیش غذا – پای و گراتن میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
پای گوشت را می توانید در وعده شام – پیش غذا – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد . پای گوشت

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند

ارسال دیدگاه