دانلود فیلم خارجی رایگان

آموزش تهیه شیرینی انگشتی ویژه نوروز 95

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : 27 فوریه

نوروز ۹۵ نزدیک است. در این مطلب آموزش تهیه شیرینی انگشتی ویژه نوروز ۹۵ را منتشر کنیم.

آموزش تهیه شیرینی انگشتی ویژه نوروز 95, جدید ۱۴۰۱ -❤️ گهر

دمای فر : ۱۸۰ درجه سانتیگراد
زمان پخت : ۱۵ دقیقه
مواد لازم:

 آرد۲۲۰ گرم
آرد برنج ۱/۵ قاشق سوپخوری
پودر شکر۶۰ گرم
 پودر بادام۲ قاشق غذاخوری
کره خرد شده۱۸۰ گرم
شکلاتبرای تزئین

 

طرز تهیه:
آرد سفید، آرد برنج و پودر شکر را در کاسه ای الک می کنیم.
کره خرد شده و پودر بادام را نیز اضافه کرده و با نوک انگشتان ورز می دهیم.
از خمیر کمی برداشته و کف دست به شکل انگشت فرم می دهیم و یا خمیر را گرد می کنیم.
شیرینی ها را کف سینی می چینیم و در فر قرار می دهیم.
در این مدل مقداری از خمیر را به شکل انگشت و مقداری را به شکل توپی فرم دادیم.

بعد از پخت، شیرینی های بادامی را با شکلات و کرم فندقی آب شده مانند تصویر تزیین کنید.

آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي