Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
X بستن تبلیغات
مطالب پيشنهادي

آموزش تهیه شیرینی انگشتی ویژه نوروز ۹۵

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : ۸ اسفند
بازديد : 698

نوروز ۹۵ نزدیک است. در این مطلب آموزش تهیه شیرینی انگشتی ویژه نوروز ۹۵ را منتشر کنیم.

fo3751 آموزش تهیه شیرینی انگشتی ویژه نوروز 95

دمای فر : ۱۸۰ درجه سانتیگراد
زمان پخت : ۱۵ دقیقه
مواد لازم:

 آرد۲۲۰ گرم
آرد برنج ۱/۵ قاشق سوپخوری
پودر شکر۶۰ گرم
 پودر بادام۲ قاشق غذاخوری
کره خرد شده۱۸۰ گرم
شکلاتبرای تزئین

 

طرز تهیه:
آرد سفید، آرد برنج و پودر شکر را در کاسه ای الک می کنیم.
کره خرد شده و پودر بادام را نیز اضافه کرده و با نوک انگشتان ورز می دهیم.
از خمیر کمی برداشته و کف دست به شکل انگشت فرم می دهیم و یا خمیر را گرد می کنیم.
شیرینی ها را کف سینی می چینیم و در فر قرار می دهیم.
در این مدل مقداری از خمیر را به شکل انگشت و مقداری را به شکل توپی فرم دادیم.

بعد از پخت، شیرینی های بادامی را با شکلات و کرم فندقی آب شده مانند تصویر تزیین کنید.

بخوانید :   راهنمای انتخاب و خرید چادر مسافرتی
آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي