خورش بوقلمون یکی از غذاهای بسیار لذیذی است که در جای جای ایران به طرق مختلفی پخته می شود. در این مطلب به آموزش این غذای خوشمزه می پردازیم.
مواد لازم برای تهیه خورش بوقلمون :
گوشت بوقلمون : 300 گرم
سیبزمینی :دو عدد
شوید خشک : دو قاشق غذاخوری
پیاز خلال شده : یک عدد
تخم آفتابگردان : یک قاشق غذاخوری
روغنزیتون : سه تا چهار قاشق غذاخوری
آب، نمک و زعفران : به میزان لازم
طرز تهیه خورش بوقلمون :
برای تهیه خورشت بوقلمون در ابتدا گوشت بوقلمون را به تکههای ریز قیمهای درآورید و به مدت یک ساعت در پیاز و زعفران قرار دهید و در یخچال بگذارید.
سپس گوشتها را به همراه پیاز و روغن زیتون روی حرارت ملایم تفت دهید، بعد دو لیوان آب به مواد اضافه کنید و بگذارید به مدت 45 دقیقه بپزد تا گوشت نرم شود.
آنگاه سیبزمینی، شوید و تخم آفتابگردان را اضافه کنید.
وقتی گوشت و سیبزمینی پخت و آب خورشت غلیظ شد، در ظرف مورد نظر بکشید و در صورت دلخواه یک قاشق روغنزیتون روی آن بریزید.