ما در این مقاله از سایت گهر قصد داریم در مورد آموزش تهیه خاگینه گردو صحبت کنیم. از شما عزیزان دعوت می کنیم تا پایان این مقاله گهر را همراهی کنید.
آموزش تهیه خاگینه گردو
مواد لازم برای خاگینه گردو :
* تخم مرغ | 4 عدد |
* پودر گردو | 8 قاشق غذاخوری |
بکینگ پودر | یک سوم قاشق چایخوری |
شیره خاگینه | دو لیوان شکر و یک لیوان آب |
* به ازای یک تخم مرغ 2 قاشق غذاخوری سرپر پودر گردو (می شود یک قاشق پودر بادام و یک قاشق پودر گردو زد)
طرز تهیه خاگینه گردو :
من با چهار تخم مرغ درست کردم و هشت قاشق پودر گردو ریختم.
اول تخم مرغ ها را با همزن خوب هم می زنیم و خیلی کم وانیل اضافه می کنیم بعد پودر گردو را اضافه کرده و هم می زنیم و در تابه تفلون که روغن آن داغ شده می ریزیم و در آن را می گذاریم (چون گردو خیلی زود می سوزد پس حرارت را خیلی ملایم می کنیم، من داخل تابه دو طرفه درست کردم)
وقتی دو طرف آن سرخ شد خاگینه را برش زده و شربت خنک را روی خاگینه داغ می ریزیم و اجازه می دهیم تا شیره جذب شود.
در ضمن نباید روغنی که داخل تابه می ریزیم کم باشد چون خاگینه زود می سوزد.
اگر می خواهید این خاگینه را به مقدار زیاد و برای مهمانی درست کنید می توانید یک قاشق آرد و یک قاشق پودر گردو بزنید.