آموزش تهیه حلیم بادمجان متفاوت با لوبیا سفید

حلیم بادمجان از غذاهای خوشمزه ایرانی هاست و بیشترین مصرف را در ماه مبارک رمضان دارد

 در این مطلب آموزش تهیه حلیم بادمجان متفاوت با لوبیا سفید را منتشر می کنیم.

آموزش تهیه حلیم بادمجان متفاوت با لوبیا سفید

آنچه در این نوشته خواهیم داشت

طرز تهیه حلیم بادمجان

مواد اولیه:

  • بادمجان قلمی 10 تا 12 عدد
  • گوشت سر دست 1 کیلوگرم
  • لوبیا سفید 500 گرم
  • پیاز سرخ کرده 2 تا 3 قاشق غذاخوری
  • کشک سائیده 2 تا 3 پیمانه
  • روغن 350 گرم
  • نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

طرز تهیه:

1.داخل یک قابلمه مناسب و بزرگ، سه تا چهار لیوان آب می‌ریزیم. گوشت (گوساله یا گوسفند) و لوبیا سفید و پیاز داغ را داخل قابلمه آب می‌ریزیم و می‌گذاریم کاملا بپزند.

2.پوست بادنجان‌ها را می‌گیریم و سر آن‌ها را می‌گیریم. سپس می‌شوییم و روی آن‌ها کمی نمک می‌ریزیم تا تلخی آن گرفته شود. داخل یک تابه بزرگ، مقداری روغن می‌ریزیم و بادنجان‌ها را داخل روغن و روی حرارت ملایم سرخ می‌کنیم.

3.گوشت را پس از پختن از آب خارج می‌کنیم. بادنجان‌های سرخ شده و گوشت و لوبیای پخته شده را داخل یک قابلمه بزرگ و مناسب می‌ریزیم و آن‌ها را خوب می‌کوبیم و مخلوط می‌کنیم. دو تا سه لیوان آب و هر مقدار آب گوشتی که داریم، داخل گوشت و بادنجان می‌ریزیم و قابلمه را روی حرارت ملایم می‌گذاریم و گاهی آن‌را به‌هم می‌زنیم تا حلیم کاملا جا افتاده و کش‌دار شود.

4.ظرف را از روی آتش بر می‌‎داریم و با کشک مخلوط می‌کنیم و در ظرف می‌کشیم. روی آن‌را با نعناع داغ و پیاز داغ و گردوی تازه پوست‌گرفته تزئین می‌نمائیم. می‌توان مقداری گردوی تازه در ظرف جداگانه با حلیم بادنجان سر میز گذاشت. حلیم بادنجان را بدون کشک هم می‌توان سرو نمود.

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند
ارسال دیدگاه