آموزش تهیه جوجه کباب تابه ای

جوجه کباب یکی از غذاهای موردعلاقه بسیاری از افراد است. در ادامه آموزش تهیه جوجه کباب تابه ای را می خوانید.

آموزش تهیه جوجه کباب تابه ای

مواد لازم برای جوجه کباب تابه ای :

فیله مرغدو عدد سینه مرغ کامل
 آب لیمویک چهارم لیوان
پیاز2 عدد بزرگ
 نمک و فلفلبه مقدار لازم
ادویه و زردچوبهبه مقدار لازم
زعفران آب کردهبه مقدار لازم


طرز تهیه جوجه کباب تابه ای :
ابتدا مرغ را تکه تکه کرده و سپس پیاز را رنده کنید و آب لیمو، نمک و ادویه جات و زعفران آب کرده را به آن اضافه کنید مرغ ها را در این سس بدست آمده بچینید و بگذارید از شب تا صبح داخل سس بماند. و صبح تابه را روی شعله ملایم قرار دهید روغن به میزان کافی ریخته و مرغ ها را از درون سس در آورید و به سیخ های کوچک ( سیخ های چوبی ) بزنید و داخل تابه بچینید و شعله را کم کنید و در ظرف را بگذارید تا بخار کند و بپزد و در آخر در تابه را بردارید تا جوجه ها سرخ شوند.

نکته برای پخت جوجه کباب تابه ای :

دیگر نیازی به آب ندارد خودش آب می افتد پخته می شود و سرخ می شود.

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند

ارسال دیدگاه