آموزش تهیه جوجه کباب تابه ای
جوجه کباب یکی از غذاهای موردعلاقه بسیاری از افراد است. در ادامه آموزش تهیه جوجه کباب تابه ای را می خوانید.
مواد لازم برای جوجه کباب تابه ای :
فیله مرغ | دو عدد سینه مرغ کامل |
آب لیمو | یک چهارم لیوان |
پیاز | ۲ عدد بزرگ |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
ادویه و زردچوبه | به مقدار لازم |
زعفران آب کرده | به مقدار لازم |
طرز تهیه جوجه کباب تابه ای :
ابتدا مرغ را تکه تکه کرده و سپس پیاز را رنده کنید و آب لیمو، نمک و ادویه جات و زعفران آب کرده را به آن اضافه کنید مرغ ها را در این سس بدست آمده بچینید و بگذارید از شب تا صبح داخل سس بماند. و صبح تابه را روی شعله ملایم قرار دهید روغن به میزان کافی ریخته و مرغ ها را از درون سس در آورید و به سیخ های کوچک ( سیخ های چوبی ) بزنید و داخل تابه بچینید و شعله را کم کنید و در ظرف را بگذارید تا بخار کند و بپزد و در آخر در تابه را بردارید تا جوجه ها سرخ شوند.
نکته برای پخت جوجه کباب تابه ای :
دیگر نیازی به آب ندارد خودش آب می افتد پخته می شود و سرخ می شود.