آموزش تهیه ترشی پیاز سفید یک ترشی بسیار لذیذ

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : 23 ژانویه

بسیاری از مردم دوست دارند همراه با غذا ترشی بخورند. در این مطلب آموزش تهیه ترشی پیاز سفید را منتشر می کنیم.

آموزش تهیه ترشی پیاز سفید یک ترشی بسیار لذیذ, جدید ۱۴۰۱ -❤️ گهر

مواد اولیه:

  • نمک ۱ قاشق چایخوری
  • سرکه سفید به میزانی ک تا سر شیشه رو بپوشونه
  • نعنا خشک به میزان دلخواه
  • پیاز سفید ریز به میزان لازم
  • سیر ۳ تا ۴ حبه
  • فلفل سبز تند ۱ عدد

طرز تهیه:

پیازهای سفید را پوست بکنید و بشویید و ۲ ساعت کناری قرار دهید تا خشک شود. داخل شیشه ترشی پیازها، چند حبه سیر، ۱ فلفل تند و مقدار کمی نعنا خشک بریزید و روی آن کمی نمک بپاشید و در انتها با سرکه سفید پر کنید، شیشه را به مدت ۱ ماه در جای خنک و تاریک قرار دهید تا ترشی ها آماده مصرف شوند (بسته به نرمی ترشی از ۱۰ روز تا ۱ ماه ترشی آماده مصرف است).

نکته ها:

دقت کنید که ظرف ترشی و پیازها پیش از آماده سازی کاملا خشک باشند چون رطوبت موجب کپک زدن ترشی میشود؛ هرگونه گرما یا نور خورشید موجب خراب شدن ترشی شما خواهد شد، پس از ۱۰ روز میتوانید ترشی را در یخچال قرار دهید.

آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي