مطالب پيشنهادي

آموزش تهیه آش امام قزوین

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : ۳ مهر
بازديد : 891

همه شهرهای ایران دارای غذاهای محلی بسیار زیاد و متنوعی هستند ، شهر قزوین نیز غذاهای محلی بسیار زیادی دارد یکی از غذاهای محلی قزوین، آش امام قزوین می باشد. برای آشنایی با طرز تهیه آش امام قزوین این بخش گهر را بخوانید. در ادامه مطالبی در مورد دستور آش امام قزوین و درست کردن آش امام قزوین می خوانید.

آموزش تهیه آش امام قزوین

how2 prepare2 imam1 آموزش تهیه آش امام قزوین

طرز تهیه آش امام قزوین

مواد لازم برای آش امام :

گوشت گردن و یا سردست گوسفندی ۱ کیلوگرم
آب قلم ۲ پیمانه یا اگر نداشتید روغن نصف پیمانه
لوبیا قرمز ۱ پیمانه
 لوبیا چشم بلبلی۱ پیمانه
عدس۱ پیمانه
ماش۱ پیمانه
برنج۲ پیمانه
پیاز سرخ شده۲ پیمانه
زردچوبه۱ قاشق غذاخوری
دارچین۱ قاشق مرباخوری
نمک و فلفلبه مقدار لازم

 

نکته برای تهیه آش امام قزوین :

پیمانه همان پیمانه پلوپز هست.

بخوانید :   طرز تهیه سالاد اندونزی با کشمش

این آش باید تند باشد. ولی بسته به ذائقه تان می توانید فلفل اضافه کنید.

حبوبات را باید از شب قبل و در جای خنک خیس کنیم و چند بار آب آن را عوض کنیم. تا هم مواد مضر آن از بین برود و هم مواد مغذی آن بیشتر می شود.

طرز تهیه آش امام قزوین :

ابتدا گوشت را با مقداری آب روی حرارت می گذاریم تا حسابی بپزد و نرم شود بعد گوشت را له می کنیم و یا ریش ریش می کنیم و کنار می گذاریم.

بعد در قابلمه ای جداگانه ۳ لیتر آب می ریزیم و به ترتیب لوبیا قرمز و لوبیای چشم بلبلی و ماش را اضافه می کنیم.

عدس و برنج را هم اضافه می کنیم. بعد زردچوبه را با مقداری روغن تفت می دهیم و اضافه می کنیم. وقتی زردچوبه را با روغن تفت بدهیم و داخل آش بریزیم خیلی بهتر است چون آش خوش رنگ تر می شود. ۱ پیمانه از پیاز سرخ شده را هم اضافه می کنیم. و می گذاریم یک ساعت بجوشد تا حبوبات بپزند.

بخوانید :   طرز تهیه سالاد پر خاصیت جوانه گندم

بعد گوشت ریش ریش شده + آب گوشت + آب قلم را اضافه می کنیم. نمک + فلفل + یک سوم دارچین را در قابلمه می ریزیم و بقیه را برای تزئین روی آش نگه می داریم. دارچین را فقط برای بوی گوشت می ریزیم و نیازی نیست زیاد بریزیم چون اگر زیاد بریزیم رنگ آش را تیره می کند و اجازه می دهیم تا خوب بپزد. این آش را موقع پخت باید هر از چند گاهی هم بزنیم تا هم ته نگیرد هم کشدار شود.

یک ربع آخر ۱ پیمانه از بقیه پیازی که داشتیم را به آش اضافه می کنیم. بعد از پخت در ظرف دلخواهمان می کشیم و با پیاز داغ و دارچین تزئین می کنیم.

آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید
گـهـر در شبکه هاي اجتماعي
تخفیفهای امروز دیجی کالاخـریـد
+