آشپزی : طرز تهیه کتلت لپه

امتیاز دهید

لپه اصولا بیشترین کاربردش در خورش ها می باشد و استفاده کمی در دیگر غذاها از آن می شود. اینبار غذایی را به شما پیشنهاد می کنیم که اصل مواد آن با لپه می باشد. نام این غذای خوشمره کتلت لپه می باشد

آشپزی : طرز تهیه کتلت لپه

 

جعفری خرد کردهدو قاشق غذاخوری100 گرم / 34 کالری
لپهیک کاسه ماست خوری100 گرم / 359 کالری
تخم مرغدو عدد100 گرم / 147 کالری
روغندو فنجان100 گرم / 900 کالری
پیازیک عددیک عدد / 5 کالری
گوشت چرخ کردهیک کاسه ماست خوری100 گرم / 240 کالری
نمک، فلفل و زردچوبهبه میزان لازم100 گرم / 0 کالری

 

آشنایی با روش تهیه کتلت لپه :

*. یک کاسه ماست خوری لپه را با کمی نمک و آب پخته تا آب آن تبخیر شود.

*. سپس آن را با گوشت کوب می‌کوبیم تا کاملاً له شود.

*. یک پیاز متوسط را پوست کنده، با دنده ریز رنده می‌کنیم.

*. سپس آب آن را جدا کرده، دور می‌ریزیم.

*. پیاز رنده شده، لپه له شده، یک کاسه ماست خوری گوشت چرخ کرده.

*. دو قاشق غذاخوری جعفری خرد کرده.

*. دو عدد تخم مرغ، نمک، فلفل و زردچوبه را با هم مخلوط کرده تا مایه کتلت لپه آماده شود.

*. دو فنجان روغن را کاملاً داغ کرده، کتلت ها را با شعله نسبتاً کم سرخ می‌کنیم.

*. در حین پخت، در ماهیتابه را گذاشته تا کتلت ها مغز پخت شوند.

 

خواص جعفری :

*. برای روشن شدن رنگ پوست مقدری جعفری را در نیم لیتر آب به مدت 5 دقیقه بجوشانید و صبح وشب صورت خود را با آن بشوئید بعد از یک هفته پوست صورت شما روشن می شود.

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند

ارسال دیدگاه