ما در این مقاله از سایت گهر قصد داریم در مورد آشنایی با روش های درمان کهیر صحبت کنیم. از شما عزیزان دعوت می کنیم تا پایان این مقاله گهر را همراهی کنید.
آشنایی با روش های درمان کهیر
اگر پوست شما دارای لکه های خارش داری می باشد که بعدا تبدیل به برآمدگی قرمز رنگ می شود، به احتمال زیاد مبتلا به کهیر شده اید. قبل از اینکه به دنبال درمان های خانگی برای کهیر باشید، بهتر است ابتدا اطلاعاتی در مورد این بیماری به دست آورید. کهیر یکی از بیماری های مشهور در بین افراد می باشد. می توانم بگویم کهیر در هر سنی و در هر نوع بدنی دیده می شود. تخمین زده می شود حداقل 20 درصد از افراد جهان برای یک بار هم شده کهیر را تجربه می کنند. نوع خارش ممکن است ملایم یا شدید باشد.
اما، آیا کهیر بر زندگی شما تاثیر می گذارد؟ پاسخ این است، بله کهیر می تواند بر زندگی شما تاثیر بگذارد. برای همین، آیا دلتان می خواهد راه حلی برای درمان آن پیدا کنید. البته، بسیاری از افراد توصیه میکنند که بهترین کار این است که به پزشک مراجعه شود. آیا می خواهید روش های طبیعی برای درمان کهیر در خانه را بدانید؟ اگر جوابتان بله است، لطفا مقاله ما را تا آخر بخوانید.
علائم و نشانه های کهیر چیست؟
وقتی می بینید که برآمدگی های قرمز رنگی در بدن شما وجود دارد که روی پوست شما ظاهر می شوند و کمی خارش دارند، احتمالا مبتلا به کهیر شده اید. علت کهیر چیست؟ برخی بررسی ها نشان می دهند که استرس، عفونت و آلرژی علت های اصلی کهیر می باشند. علاوه بر این، برخی عوامل مانند مواد شیمیایی، نیش حشرات و غیره نیز می توانند موجب کهیر شوند. خیلی مواقع، ممکن است کهیر با نیش حشرات اشتباه گرفته شود. اگرچه شباهت های بسیاری به هم دارند، اما در چندین مورد باهم تفاوت دارند. برآمدگی هایی به نگ پوست یا قرمز همراه با خارش نشانه کهیر می باشد که در مدت زمان کوتاهی از بین می روند. کهیر می تواند فورا ناپدید شود و سپس دوباره ظاهر شود. این علائم ممکن است چند دقیقه تا چندین ماه در افراد متغیر باشد. کهیر مزمن بیشتر از شش هفته طول می کشد و بیماران مبتلا به این بیماری در این مدت در قسمت های مختلف بدن خود احساس خارش می کنند.
اگر می خواهید بهترین درمان خانگی را برای کهیر خود انتخاب کنید، اول از همه باید مطمئن شوید که آیا مبتلا به کهیر هستید یا نه. اول از همه نباید کهیر با نیش حشرات و آنژیو ادم اشتباه گرفته شود. آنژیو ادم عبارت از ادم پوست، بافت زیر جلدی، مخاط و زیر مخاط . آنژیوادم به وسیله داروهای خاص و واکنش های آلرژیکی به وجود می آید. با این وجود، آنژیوادم به همراه ورم در دهان و چشم ها، ورم پا، دست ها، و گلو، گرفتگی عضلات، و مشکل در تنفس می باشد. اگر مبتلا به کهیر باشید، باید از نوشیدنی های الکلی، استرس عاطفی ، حرکات کششی و ورزش پرهیز کنید، چون ممکن است بر شرایط پوست تاثیر بگذارد. برای تشخیص بهتر کهیر، بهتر است با پزشک مشورت کنید.
درمان خانگی کهیر بر روی صورت و بدن
کهیر را می توان با انواع کرم، دارو و دارو های خانگی درمان کرد. با این وجود، توصیه می شود برای درمان کهیر از درمان های خانگی استفاده کنید، چون داروها و انواع کرم ها ممکن است دارای عوارض جانبی باشند.اگر این درمان ها را مورد استفاده قرار دادید و بازهم کهیر به مدت یکماه ادامه یافت، توصیه می شود حتما با پزشک مشورت کنید.
1. چای سبز :
اغلب افراد برای درمان کهیر خود از آنتی هیستامین استفاده می کنند، بد نیست بدانید چای سبز دارای مقدار فراوانی آنتی هیستامین می باشد. چای سبز به عنوان یک آنتی هیستامین طبیعی در نظر گرفته می شود. بنابراین، اگر به دنبال درمان خانگی طبیعی برای درمان کهیر می گردید، نباید چای سبز را نادیده بگیرید. چای سبز، منبع غنی پلی فنول ها و فلاونوئیدها می باشد. پلی فنول ها دارای خواص آنتی اکسیدانی می باشند. ترکیبات چای سبز در پیشگیری از آسیب بافت ها و تقویت سیستم ایمنی بدن موثر می باشند. با این وجود، خواص ضد التهابی چای سبز، باعث شده است چای سبز به عنوان یک درمان خانگی برای کهیر در نظر گرفته شود. اگر مبتلا به کهیر هستید، باید هر روز سه فنجان چای سبز بنوشید. می توانید کمی عسل به چای خود اضافه کنید تا کمی شیرین شود.
2.جو:
جو غنی از مواد مغذی، ویتامین ها و املاح معدنی می باشد. خیلی از افراد برای اینکه صبحانه سالمی داشته باشند، از جو استفاده میکنند. با این وجود، همه ما می دانیم که جو برای درخشندگی و نرمی پوست بسیار موثر است. جو برای پوست های حساس که مستعد خارش می باشند مناسب می باشد.
برای اینکه بتوانید کهیر خود را به وسیله جو درمان کنید طبق دستورالعمل زیر عمل کنید:
-یک فنجان جوی خام پخته نشده را به یک لیوان آب اضافه کنید.
-اجازه دهید به مدت تا 15 تا 30 دقیقه در آب خیس شود.
این محلول را می توانید فورا برای قرمزی و خارش پوست استفاده کنید. البته باعث نرمی پوست هم خواهد شد. اگر می خواهید به نتایج رضایت بخشی دست یابید، باید هر روز و تا زمانیکه کهیر از بین برود به این کار ادامه دهید. علاوه بر از بین رفتن کهیر، خیلی زود متوجه خواهید شد که پوست شما نرم تر و درخشان تر شده است.
3. لوسیون سنگ توتیا:
لوسیون سنگ توتیا حاوی خواص سردسازی و نرم سازی می باشد که می تواند باعث خارش پوست شود.
4. سرکه سفید:
خواص اسیدی سرکه سفید، در کاهش ورم ایجاد شده در اثر کهیر بسیار موثر می باشد.
اگر می خواهید کهیر را به صورت اثر بخشی درمان کنید، باید طبق دستورالعمل زیر عمل کنید:
-یک قاشق چایخوری سرکه سیب را با یک قاشق غذاخوری آب مخلوط کنید.
-با استفاده از یک پنبه، این ترکیب را روی قسمت هایی که کهیر زده اند بمالید.
-اجازه دهید به مدت دو ساعت بماند.
– در انتها با آب ولرم بشویید.
این درمان باید به مدت دو روز متوالی تکرار شود تا کهیر به طور کامل ناپدید شود.