آبمیوه صنعتی بخوریم یا نخوریم؟

آبمیوه صنعتی بخوریم یا نخوریم؟

آبمیوه صنعتی بخوریم یا نخوریم؟

هشدارهای اولیه حکایت از ارتباط آبمیوه صنعتی و گسترش چاقی و بیماری قند دارند. علاوه بر مواد شیمیایی و نگهدارنده ی موجود در این آبمیوه ها، یک لیوان 250 میلی لیتری آبمیوه می تواند هفت قاشق شکر، و 115 کالری انرژی داشته باشد. این تقریبا معادل یک بطری نوشابه است.

 

آبمیوه ی صنعتی می تواند باعث پوسیدگی دندان در کودکان شود، به ویژه در کودکانی که از خردسالی به خوردن آبمیوه عادت کرده باشند. در این کودکان پوسیدگی دندانها حتی از 3 سالگی شروع می شود، و از هر 8 کودک یکی با این مشکل روبروست.

 

براساس تحقیقات دانشمندان دانشگاه “سوینبیرن” استرالیا، افرادی که بطور مرتب آبمیوه می نوشند، نسبت به کسانی که فقط گاهی آنرا می نوشند، بیشتر با خطر فشار خون روبرو هستند، و همین می تواند باعث حمله قلبی، سکته مغزی و دیگر بیماریهای عروقی شود.

 

به خاطر ویتامین های موجود در آبمیوه طبیعی می توان آن را یک نوشیدن مفید دانست. اما بخاطر قند بالا در یک لیوان آبمیوه صنعتی، محققان نسبت به استفاده زیاد از آن هشدار می دهند. مصرف بیش از 6 قاشق چایخوری شکر در روز می تواند برای سلامتی شما خطرناک باشد.

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند
ارسال دیدگاه