کلاه گیس از نگاه متخصصان

دسته بندي : 💊 سلامت,پوست و مو
تاريخ : 14 دی

هر چند که از ديد افراد معمولی جامعه، کلاه گيس برای مردان شايسته نبوده و اغلب اين افراد مورد تمسخر ديگران قرار می گيرند و همين مطلب موجب ايجاد يک ترس و اضطراب دائمی و سرافکندگی فرد می گردد. در مقابل خانم ها بسيار راحت تر از کلاه گيس استفاده کرده و فرهنگ جامعه هم کلاه گيس را برای خانم ها می پسندد و عيبی برای آن نمی بيند.

کلاه گیس از نگاه متخصصان, پورتال خبری فرهنگی گهرکلاه گيس ممکن است به صورت کامل بوده و روی سر قرار گيرد و يا اينکه تارهای مو بصورت تک به تک و يا دسته ای به طرق گوناگون مانند چسب، کليپس، مواد اتصال دهنده، بافتن و غيره به موهای قبلی فرد و يا پوست سر متصل گردند. موهای مورد استفاده در کلاه گيس می توانند مصنوعی و يا طبيعی باشند. مسلم است که موهای طبيعی بسيار بهتر و البته گران تر می باشند.

عيب کلاه گيس کامل اين است که هر لحظه امکان افتادن آن رفته و لذا فرد از ترس اين مسئله و مسخره شدن توسط ديگران همواره مضطرب و نگران می باشد. نمايش فيلم های کمدی با همين مضمون بر اين مطلب دامن می زند. در ضمن فرد دارای اين مدل کلاه گيس نمی تواند در مکان هايی مثل استخر، مناطق بادخيز و غيره حضور داشته باشند.

در مواقعی که موهای کلاه گيس توسط کليپس به موهای قبلی فرد متصل شده اند، کشش مداوم وارده به موهای موجود شخص باعث می شود که در درازمدت منطقه فوق دچار طاسی شود. استفاده از چسب هم مقداری کثيف کاری داشته و از سوی ديگر باعث خراب شدن زودهنگام کلاه گيس می گردد.

 

در روش ديگر تار مو به قسمت انتهايی موی موجود فرد گره زده شده و به اين ترتيب تعداد موهای موجود در روی سر ۳ – ۲ برابر می گردد. مسلم است که با رشد موی فرد، گره فوق هم به سمت بالا حرکت می کند و لذا بايستی مجدداً اين گره به سمت پايين کشانيده شود و اين کار را بايد هر چند هفته يکبار تکرار کرد. گره زدن ها و پايين کشيدن های مرتب، در طولانی مدت موجب سست شدن موهای موجود فرد شده و به کم پشتی موها دامن می زند.

به نظر متخصصان استفاده از کلاه گيس فقط در مواردی جايز است که طاسی فرد بسيار شديد و وسيع و بانک موهای پشت سر وی هم ضعيف و اندک باشد، یعنی امکان انجام کاشت موی طبیعی وجود نداشته باشد. در اين موارد اگر شخص با طاسی سرش به هردلیل مشکل داشته و تمایل به مودارشدن داشته باشد کلاه گيس انتخاب خوبی بوده و استفاده از آن توصيه می گردد.

 

ارتباط کلاه گيس با کاشت موی طبيعی

گاهی فرد برای پوشانيدن ظاهری يک طاسی نه چندان شديد و وسيع در سرش متوسل به کلاه گيس شده و مدتی از آن استفاده می کند بدين معنی که شخص با کلاه گيس خود را به جامعه معرفی کرده و بدين ترتيب در انظار ظاهر می شود. پس از مدتی وی از کلاه گيس و مشکلات آن خسته شده و تصميم به انجام کاشت مو می گيرد. اين فرد با کسی که از کلاه گيس استفاده نکرده و با طاسی سرش در انظار ظاهر شده است، تفاوت های بسياری داشته و يکسری مشکلات بر سر راه کاشت موی وی وجود دارد.

اکثر اين مشکلات به جنبه های روانشناسی و احساسی فرد برمی گردد.  با توجه به اينکه برای انجام کاشت مو اکثراً لازم است که موها تراشيده شوند و از طرفی معمولاً کلاه گيس به موهای قبلی فرد متصل شده است، لذا مشخص است که پس از کاشت مو ديگر نمی توان از کلاه گيس استفاده کرد و اين مطلب موجب بروز مشکلاتی برای فرد از نظر برخورد اجتماعی وی می گردد.

از سوی ديگر تراکم موهای کلاه گيس بسيار بيشتر از تراکمی است که با يک يا دو جلسه کاشت موی طبيعی ايجاد شده هر چند که تراکم بالای کلاه گیس  به قيمت ظاهر غيرعادی و مصنوعی آن بدست می آيد. تراکم کمتر کاشت مو گاهی موجب پشيمانی فرد از انجام کاشت مو شده و سخنان نيش دار اطرافيان هم به آن دامن می زند.

به نظر متخصصان در موارد فوق بهتر است فرد موهايش را کاملاً کوتاه کرده و کلاه گيس را کنار بگذارد و چند ماه با اين وضعيت در اجتماع ظاهر شود تا هم از نظر احساس شخصی و هم از لحاظ برخورد اجتماعی آمادگی پذيرش نتايج کاشت مو را داشته باشد و بدين ترتيب از مشاهده موهای طبيعی کاشته شده با تراکم متوسط بر روی سرش بسيار راضی شده و مشکلی پيش نخواهد آمد.

 

 

گردآوری: گروه سلامت گهر
منبع: سیمرغ
آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي