چهار ماده غذایی برای افزایش هوش

اگر احساس می‌کنید مدتی است مغزتان خوب کار نمی‌کند و حافظه کوتاه مدتتان ضعیف شده است، می‌توانید با استفاده از برخی مواد غذایی این کاستی را جبران کنید و جانی تازه به قوای ذهنیتان بدهید.

در این مطلب با چهار ماده غذایی که تاثیر زیادی در افزایش و بهبود هوش شما دارند آشنا می‌شوید.

 کربوهیدرات‌های قهوه‌ای

غلات تیره رنگ، سوخت مورد نیاز برای بدن شما را فراهم می‌کنند. اگرچه مغز شما تنها سه درصد از کل وزن بدنتان را تشکیل می‌دهد اما ۲۰ درصد از انرژی موجود در بدن را به خود اختصاص می‌دهد. نان گندم سبوسدار، برنج قهوهای و کورن فلکس، منابعی غنی از کربوهیدرات‌های قهوهای هستند.

آنتی اکسیدانهای سرخ

توت فرنگی، زغال اخته و میوه‌های سرخ دیگر سرشار از آنتی اکسیدانهای محافظ هستند. این مواد خوراکی به بهبود حافظه و ایجاد هماهنگی بهتر در ارتباطات مغزی کمک می‌کنند.

قهوه و شکلات تیره

این خوردنیهای پرطرفدار نیز تاثیر زیادی در بهبود عملکرد مغز دارند و در کنار آنتیاکسیدان‌ها بستهای خارقالعاده برای تغذیه مغز به شمار می‌روند.

غذاهای دریایی

ماهی قزلآلا و ماهی تن حاوی مقادیر فراوانی امگا ۳، اسیدهای چرب و چربیهای سالم هستند که به حفظ سلولهای مغزی کمک می‌کنند.

 

 

گردآوری: گروه سلامت گهر

 

منبع: هفت صبح

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند
ارسال دیدگاه