پیتزای مرغ و سیب زمینی برای بیماران قلبی

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : 3 آذر

بیماران قلبی هم می‌توانند پیتزا بخورند، اما باید در تهیه مواد اولیه دقت بیشتری داشته باشند. در تهیه‌ی این پیتزا از پوره‌ی سیب زمینی شیرین بیشتر از سس قرمز استفاده می‌کنند. ‌

پیتزای مرغ و سیب زمینی برای بیماران قلبی, پورتال خبری فرهنگی گهر

مواد لازم :

خمیر پیتزا :    ۱ عدد بزرگ (۳۰ سانتی متر)*
پوره‌ی سیب زمینی شیرین : ۱ فنجان
پنیر موزارلا کم چرب : نصف فنجان
سینه‌ی مرغ پخته و خرد شده : ۱ عدد
پیاز قرمز نگینی شده : یک چهارم فنجان
فلفل دلمه‌ای قرمز نگینی شده : ۱ عدد
یا ۲ عدد خمیر کوچک تهیه شده از گندم کامل

طرز تهیه :
_ فر را روشن کنید (درجه‌ی ۲۲۰ سانتی‌گراد) تا داغ شود.

_ پوره‌ی سیب زمینی شیرین را روی خمیر پیتزا پهن کنید.

_ روی آن‌را با پنیر، پیاز نگینی شده، فلفل دلمه‌ای و مرغ تکه تکه شده بپوشانید.

_ پیتزا را به مدت ۱۰ دقیقه داخل فر که از قبل روشن کرده‌اید قرار دهید تا پنیر آن کاملاً طلایی شود.

_ پیتزا را از فر در آورده و تقسیم کنید و با سالاد فصل سرو کنید.

ارزش غذایی
کالری : ۳۶۵
پروتئین : ۲۶ گرم
چربی : ۱۱ گرم
چربی اشباع شده  ۶ گرم
کلسترول غذایی  ۵۰ گرم
گلوسید : ۴۱ گرم
فیبر : ۵ گرم
سدیم : ۵۸۶ میلی گرم
پتاسیم : ۴۴۶ میلی گرم

 

منبع:تبیان

آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي