نکاتی برای پخت ته دیگ مخصوص

نکاتی برای پخت ته دیگ مخصوص

نکاتی برای پخت ته دیگ مخصوص
نکاتی برای پخت ته دیگ مخصوص

همه میدونن که اول از همه باید روغن ته قابلمه بریزید

1- این نوع ته دیگ رو که فکر کنم همه بلدن ته قابلمه روغن بریزید و کمی آب و کمی زردچوبه (زردچوبه کمک میکنه ته دیگ برشته بشه) و کمی زعفران و نون لواش ته قابلمه بذارید.

2- نان باگت رو حلقه های نازک کنید و ته قابلمه بچینید.

3- دو قاشق غذاخوری آرد + ۱/۲ لیوان آب + زعفران + نمک + کمی کنجد (این مایه باید به غلظت ماست باشه) را باهم مخلوط کنید و ته قابلمه پهن کنید.

4- دو عدد گوجه متوسط رو رنده کنید + نمک + زردچوبه + کمی آب را باهم مخلوط کنید. نان لواش رو ته دیگ بذارید و گوجه رنده شده رو روی نان بریزید.

5- گوجه را حلقه حلقه کنید و نمک و زردچوبه بزنید و ته قابلمه بچینید.

6- یک قاشق مرباخوری رب گوجه + نمک + زردچوبه + کمی آب را باهم مخلوط کنید و ته قابلمه بریزید یا روی نان بریزید و ته قابلمه بذارید.

7- کدو را به صورت حلقه های خیلی نازک ببرید به صورت ورقه مانند یا قالب های دلخواه بزنید و زعفران بدهید و ته دیگ بچینید.

8- یک عدد تخم مرغ + ۳ قاشق ماست + زعفران + نمک را مخلوط کنید و ته دیگ بریزید.

9- بادنجان را حلقه حلقه کنید و نمک و زعفران بزنید و ته دیگ بچینید میتوانید بادمجان و گوجه را یک در میان ته دیگ بچینید.

10- گوشت چرخ کرده + پیاز رنده شده + نمک + زعفران + زردچوبه + فلفل را مخلوط میکنیم و به صورت خیلی نازک ته قابلمه پهن میکنیم و روش برنج آبکش شده میریزیم وسر آخر ۱ لیوان آب از کنار قابلمه میریزیم.

11- سینه مرغ نازک شده باید کامل بکوبید تا نازک شود یا بال مرغ + نمک + فلفل + زعفران + زرد چوبه + کمی روغن را مخلوط کنید و ته قابلمه بچینید.

12- سیب زمینی را رنده کنید و نمک و فلفل و زردچوبه و زعفران بزنید و ته قابلمه بریزید.

13- باقالی + شوید + نمک + زردچوبه + زعفران را مخلوط کنید و ته قابلمه بریزید.

14- برگ کاهو

15- برگهای کرفس

16- کدوحلوایی ورقه شده

17- لبوی ورقه شده

18- شلغم شیرین ورقه شده

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند
ارسال دیدگاه