مواد لازم براي 12 عدد:
كره يا مارگارين 200 گرم
پنير سفيد 150 گرم
ماست كمچرب 1 پيمانه
تخممرغ 2 عدد
فلفلدلمهاي زرد، سبز، قرمز از هركدام 1 عدد
سركه 1 قاشق غذاخوري
شكر 1 قاشق غذاخوري
ذرت پخته 1 پيمانه
آرد دو و نيم پيمانه
بيكينگپودر 2 قاشق مرباخوري
نمك، فلفل به ميزان لازم
جعفري خرد شده 2 تا 3 قاشق غذاخوري
طرز تهيه:
فلفل دلمهايها را ريز خورد كرده و با كمي كره تفت دهيد تا نرم شوند سپس كنار گذاشته و با ذرت مخلوط كنيد.تخممرغها را با ماست زده و با كره نرم شده مخلوط كرده و سپس سركه، شكر، و نمك و فلفل را هم اضافه كنيد و خوب هم بزنيد.
فلفلها و ذرت را مخلوط كنيد و در آخر آرد و بيكينگپودر را ريخته آهسته هم بزنيد تا مخلوط شود. سپس در قالبهاي مافين كه چرب كردهايد ريخته و در فر 170 درجه سانتيگراد 40 دقيقه بپزيد. بعد از سرد شدن از قالب در آورده از وسط برش داده و از مخلوط پنير سفيد و جعفري خرد شده بگذاريد و سرو كنيد.
نكته:
براي نرم كردن پنير ميتوانيد از ماست استفاده كنيد كه هم در نرم كردن پنير كمك ميكند و هم در خوشمزهتر شدن آن.
منبع : هنر آشپزی