غذاهای خانگی سلامت بدن را تهدید می کنند ؟؟؟!!!

غذاهای خانگی سلامت بدن را تهدید می کنند ؟؟؟!!!

غذاهای خانگی سلامت بدن را تهدید می کنند ؟؟؟!!!
غذاهای خانگی سلامت بدن را تهدید می کنند ؟؟؟!!!

محققان دانشگاه راش در شیکاگو در تحقیقات ۱۴ ساله خود دریافته‌اند، زنان هرچه زمان بیشتری را برای آماده کردن غذا صرف کنند، با مشکلات سلامتی بیشتری مواجه خواهند شد؛ این نتایج با پیام‌های بهداشتی که مردم را به استفاده از غذاهای خانگی به جای مصرف غذاهای آماده تشویق می‌کنند، در تضاد است.

محققان عنوان می‌کنند که غذاهای خانگی صرفا بدلیل پخته شدن در خانه نمی‌توانند سالم باشند، چراکه سرآشپزهای خانگی در اغلب موارد از مواد ناسالم مانند کره و نمک بیش از اندازه استفاده می‌کنند.

در این تحقیق، داده‌های جمع‌آوری شده از دو هزار و ۷۵۵ زن در دهه های ۴۰، ۵۰ و ۶۰ طی مدت ۱۴ سال مورد بررسی دقیق قرار گرفت.

این اطلاعات شامل مدت زمان صرف شده برای پخت غذا و نتایج سالانه آزمایش پزشکی برای سندرم متابولیک بود؛ افرادی که از پنج عامل خطر دارای سه عامل باشند، در معرض خطر بالای ابتلا به بیماری های قلبی و سکته قرار دارند و علائم هشداردهنده شامل فشار خون بالا، کلسترول بالا و چاقی هستند.

زنانی که مدت زمان زیادی را برای پخت و پز غذا صرف می‌کنند، بیشتر در معرض سندرم متابولیک قرار دارند؛ برعکس زنانی که زمان کمتری را برای پخت غذا صرف می‌کنند، با مشکلات سلامت کمتری مواجه می‌شوند.

به گفته محققان، در طی سه تا چهار دهه گذشته نسبت مواد غذایی که در خانه آماده می‌شود، کاهش یافته و شیوع چاقی افزایش پیدا کرده است؛ به همین علت محققان توصیه می‌کنند که افراد به جای استفاده از غذاهای آماده و فست فود از غذاهای خانگی استفاده کنند تا از اپیدمی چاقی و عوامل خطر بیماری‌های قلبی و دیابت بکاهند.

با این حال نتایج این تحقیق نشان می‌دهد که صرف زمان زیاد برای پخت غذا در خانه نیز به افزایش عوامل خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی و دیابت کمک می‌کند؛ درحقیقت مدت زمان صرف شده برای پخت غذا با خطر ابتلا به بیماری قلبی و سکته در ارتباط است.

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند
ارسال دیدگاه