طرز پخت کوکوی رشته ای

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : 21 تیر

در کوکوی رشته ای سیب زمینی با رنده مخصوص به شکل رشته ای رنده شده و با مخلوط شدن با مواد دیگر سرخ می شود.

مواد لازم :
سیب زمینی : ۲.۵ پیمانه، رشته ای رنده شده
تره فرنگی یا پیازچه : ۲ ساقه
آرد : ۲ قاشق غذاخوری
تخم مرغ : ۲ عدد، زده شده
نمک و فلفل : به مقدار لازم
طرز پخت کوکوی رشته ای, پورتال خبری فرهنگی گهر
طرز تهیه :
سیب زمینی ها را شسته و پوست آنها را بگیرید.
سپس به کمک رنده مخصوص به صورت رشته ای رنده کنید.
تره فرنگی یا پیازچه را خرد کرده و همراه با آرد، تخم مرغ، نمک و فلفل به سیب زمینی ها اضافه کرده و مخلوط کنید.
چند قاشق روغن در ماهیتابه نسبتا بزرگی ریخته و روی حرارت بگذارید.
از مایه کوکو با فاصله درون روغن بریزید و هر دو سمت کوکو ها را سرخ کنید.
سپس در ظرف دلخواه چیده و همراه با سبزی یا سالاد سرو کنید.

 

 

گردآوری: گروه سبک زندگی گهر

آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي