طرز پخت رول بادمجان

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : 24 فروردین

 مواد لازم:

زیتون سیاه خرد:‌۱۰۰گرم

پنیر فتا:‌ ۱۰۰گرم

پیاز داغ: ۳ قاشق سوپ خوری

نمک، ‌پاپریکا،‌ پودر سیر: به میزان لازم

کاپاریس: ۳ قاشق سوپ‌خوری

جعفری خرد شده: یک قاشق سوپ خوری

 

مواد سس

آب گوشت:‌ یک پیمانه

رب:‌۲ قاشق سوپ خوری

پیاز داغ:‌ یک قاشق سوپ خوری

فلفل دلمه‌ای رنده شده: ۲ قاشق سوپ خوری

سیر سرخ شده: یک قاشق چایخوری

روغن زیتون: یک قاشق سوپ خوری

نمک،‌فلفل و ادویه‌های دلخواه

 

طرز پخت رول بادمجان, پورتال خبری فرهنگی گهر

روش تهیه:

در ابتدا بادمجان‌ها را به صورت نواری و بلند برش داده و در آب و نمک قرار دهید سپس آن را خارج کرده و پس از خشک شدن آن را در روغن سرخ کنید تا کمی برشته شود.

 

روش تهیه مواد میانی رول:

۱ – پنیر سفید را خرد کرده و به همراه زیتون سیاه خرد شده و کاپاریس و جعفری مخلوط نمایید.

۲ – از مواد به اندازه یک قاشق سوپخوری روی هر بادمجان گذاشته و سپس آن را رول کنید.

۳ – با کمک خلال دندان آنها را فیکس کرده و سپس در یک ظرف مناسب فر قرار دهید.

۴ – سس را آماده نمایید به این ترتیب که رب را ابتدا با کمی روغن تفت دهید تا بوی خامی آن برود و سپس به آن آب گوشت و پیاز داغ و فلفل دلمه‌ای رنده شده آب گرفته را اضافه نمایید.

۵ – ادویه‌های دلخواه را زده و ۵ دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید.

۶ – سپس سس را روی رول‌ها داده و در فر ۱۸۰ درجه برای مدت ۱۰ دقیقه قرار دهید تا رول‌ها مزه‌دار شوند.

آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي