طرز پخت ته چین بادمجان و قارچ

بادمجان خودش یک غذای خوشمزه است و ته چین هم که معرکست ، حالا اگر ته چین بادمجان پخته شود اونوقت چه شود ؟؟؟

طرز پخت ته چین بادمجان و قارچ

ته چین بادمجان و قارچ

برنج 3 پیمانه  .  زعفران سائیده شده  1 قاشق چایخوری  .  قارچ 150 گرم

بادمجان 3 عدد  .   زرده تخم مرغ 3 عدد  .  ماست 1 لیوان  .  آبلیمو 1 قاشق

روغن مایع 1/2 لیوان  .  روغن سرخ کردنی  .  نمک  1/2 قاشق چایخوری

طرز تهیه: بادمجانها را پوست بگیرید و آنها را حلقه حلقه کنید. روغن را در تابه بریزید و آنها را سرخ کنید. قارچ ها را نیز خوب بشوئید و لایه لایه خرد کنید. در تایه دیگری آنها را با کمی روغن سرخ کنید و برای خوش طعم شدن آن 1 قاشق آبلیمو اضافه کنید. بادمجان و قارچ سرخ شده را کنار بگذارید.

برنج را بجوشانید و آن را زنده آبکش کنید.

 در یک کاسه زرده های تخم مرغ را با نمک و زعفران خوب با همزن مخلوط کنید، سپس ماست را اضافه کنید. روغن مایع را درون مخلوط بریزید و 1/3 از برنج آبکش شده را در مایه ته چین بریزید.

قابلمه نچسبی را حاضر کنید. مایه ته چین را در کف آن بریزید و آن را با قاشق صاف کنید. بادمجانهای سرخ شده را روی مایه ته چین بچینید. نصف برنج سفید را روی بادمجانها بریزید و این بار قارچهای سرخ شده را روی مواد قابلمه بریزید. برنج سفید باقی مانده را اضافه کنید و لا پشت قاشق خوب آن را صاف کنید.

قابلمه را روی حرارت زیاد قرار دهید و هنگامی که صدای روغن به گوش رسید، حرارت را روی کمترین حالت قر ار دهید و اجازه دهید تا ته چین 40 دقیقه دم بکشد. برای تزئین این ته چین بسیتر خوشمزه می توانید از زرشک و خلال بادام استفاده و نوش جان کنید!

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند
ارسال دیدگاه