طرز تهیه ی کیک پنیر با سیب
مواد لازم خمیر کیک :
کراکر سبوس دار گندم | سه فنجان |
کره آب شده | نصف فنجان |
طرز تهیه :
فر را از قبل با حرارت ۳۲۵ درجه فارنهایت داغ کنید . کراکر و کره را در مخلوط کن با هم مخلوط کنید ، سپس آن را روی سینی پخت ریخته وفشرده کرده و آن را کنار بگذارید .
مواد داخل کیک :
پنیر خامه ای | ۸۰۰ گرم |
شکر | یک فنجان |
وانیل | یک قاشق چای خوری |
تخم مرغ | ۴ عدد |
آرد | یک چهارم فنجان |
دارچین | ۳ قاشق چای خوری |
آب سیب | یک چهارم فنجان |
سیب پوست کنده | ۱۴ برش |
طرز تهیه :
در یک کاسه بزرگ ، پنیر خامه ای ، شکر و وانیل را با هم ترکیب کرده و در مخلوط کن با سرعت متوسط مخلوط کنید . تخم مرغ ها را یک به یک به آن اضافه کنید . آرد ، دارچین و آب سیب را به آن افزوده و به آرامی مخلوط کنید . مخلوط بدست آمده را روی خمیر بریزید . خمیر بدست آمده را به مدت یک ساعت بپزید . سپس برشهای سیب را روی کیک بریزید و ۲۰ تا ۳۰ دقیقه دیگر آن را بپزید . قبل از سرو کردن ، یک شب ، کیک را در یخچال نگه دارید
منبع : sooran.com