طرز تهیه گراتن سیب زمینی

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : 7 تیر

گراتن سیب زمینی غذایی خوشمزه و مناسب افراد گیاه خوار یا هر نوع ذائقه ای می باشد ، که به سادگی و با کم‌ترین مواد اولیه تهیه می‌شود و به دلیل نداشتن هرگونه گوشت، خوراک گیاهی محسوب می‌شود و برای گیاه‌خوران یا افرادی که گوشت دوست ندارند انتخاب خوبی است.

طرز تهیه گراتن سیب زمینی, پورتال خبری فرهنگی گهر

مواد لازم

سیب زمینی متوسط ۴ عدد

پیاز ۱ عدد

سس بشامل ۲ لیوان ، طرز تهیه در ادامه مطلب

پنیر پیتزا ۱ لیوان

پودر پنیر پارمزان ۱/۲ لیوان

نمک، فلفل سیاه و روغن مایع به میزان لازم

طرز تهیه

۱- پیاز و سیب زمینی را حلقه حلقه خرد کنید.

۲- سس بشامل را تهیه کنید.

۳- فر را روشن و در دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید.

۴- کف و دیواره‌های یک ظرف پیرکس را چرب کنید و یک لایه سیب زمینی و پیاز داخل آن بچینید و روی آن سس بشامل بریزید. سپس به همین ترتیب لایه لایه سیب زمینی و سس بشامل بچینید.

۵- روی گراتن را با پنیر پیتزا و پودر پنیر پارمزان بپوشانید. سپس برای ۳۵ تا ۴۰ دقیقه داخل فر بگذارید تا گراتن آماده شود.

۶- گراتن آماده شده را از فر در بیاورید و اجازه دهید خنک شود، سپس سرو و نوش جان کنید.

در ادامه روش تهیه سس بشامل را برای شما عزیزان منتشر کرده ایم

سس بشامل، یکی از سس‌های معروفی است که با آن خوراک‌ها و غذاهای متفاوتی درست می‌کنند. شما می‌توانید روش تهیه این سس را در این مطلب بخوانید.

طرز تهیه گراتن سیب زمینی, پورتال خبری فرهنگی گهر

مواد لازم

کره ۱۰۰ گرم

شیر ۲ پیمانه

آرد سفید ۵ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل به میزان دلخواه

طرز تهیه

۱- آرد و شیر سرد را با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید. کره را در یک تابه روی حرارت ذوب کنید و آرد و شیر را کم کم به آن اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا غلیظ شود. باید حواستان باشد این سس باید خوب هم بخورد تا گلوله گلوله نشود.

 

آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي