طرز تهیه کیک گردویی توپی در عرض 30 دقیقه

بسیاری از افراد به کیک گردویی علاقه دارند. در این مطلب طرز تهیه کیک گردویی توپی در عرض 30 دقیقه را آموزش می دهیم که البته با موادی که در آن استفاده می شود بسیار خوشمزه خواهد بود

طرز تهیه کیک گردویی توپی

طرز تهیه کیک گردویی توپی در عرض 30 دقیقه

آنچه در این نوشته خواهیم داشت

مواد لازم:

آرد کیک : یک  فنجان
گردوی خرد شده : یک و نیم فنجان
شکر : 2 تا 3 قاشق غذاخوری
عصاره وانیل : نصف قاشق چای خوری
کره : 115 گرم
نمک : مقدار خیلی کم
پودر قند : یک فنجان
بکینگ پودر : کمتر از نصف قاشق چای خوری

 

 طرز تهیه:

فر را در حرارت 150 درجه گرم و یک ظرف مخصوص فر بزرگ را آماده کنید.
آرد، گردو، نمک،بکینگ پودر  و شکر را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید.
عصاره وانیل و کره را اضافه و همه را با دست مخلوط کنید.
از خمیر توپ های کوچک درست کنید (به اندازه یک گردو) و آنها را با فاصله دو سانتی متری از هم روی ظرف فر بچینید.
کیک ها را برای ۳۵ دقیقه داخل فر قرار دهید.
بعد از این زمان در حالی که هنوز گرم است  (باید حرارت آن طوری باشد که بتوان به آن دست زد)، داخل پودر قند بغلتانید.
بعد آن ها را روی توری فلزی بگذارید  تاکامل خنک شود.

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند
ارسال دیدگاه