طرز تهیه کلم قمری پلو

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : 6 اسفند

مواد لازم براي سه نفر:

 

 برنج ۲/۵ پيمانه
 آب ۳/۵ پيمانه
 گوشت چرخ كرده ۲۰۰ الي ۲۵۰ گرم
 كلم قمري متوسط ۲ عدد
 جعفري خرد و سرخ شده ۱ پيمانه
پياز سرخ شده بدون روغن۲ الي ۳ قاشق
روغن زيتون۳ قاشق غذا خوري
نمك و زردچوبهقدري
رب گوجه فرنگي۱ قاشق غذا خوری

طرز تهیه کلم قمری پلو, پورتال خبری فرهنگی گهر
طرز تهيه كلم قمري پلو :
كلم قمري را شسته وپوست كنده و به قطعات چهار گوش به ابعاد حبه قند خرد كنيد و سپس روي آن با نمك پاش نمك ريخته و نيم ساعت كه گذشت آنرا بشوئيد تا نمك باعث شور شدن غذا نشود ( ذائقه خود و خانواده را به غذاهاي كم نمك عادت دهيد ) بعد روي صافي بريزد تا آب آن گرفته شود .
برنج را به آرامي شسته تا خرد نشود بعد آب و مقدار كمي نمك روي آن بريزيد و يك الي دو ساعت خيس خورده و با روغن زيتون در پلو پز ريخته و روشن كنيد در فاصله اي كه برنج پخته ميشود كلم قمري را با كمي روغن مايع و زردچوبه تفت داده و سپس روي آن يك ليوان آب ريخته تا پخته شود .از طرفي ديگر اين مراحل را با گوشت چرخ كرده هم انجام دهيد و بعد از پخته شدن، گوشت و كلم قمري را مخلوط و رب گوجه فرنگي اضافه كنيد و بيست دقيقه كه جوشيدو آب آن تبخير شد شعله را خاموش و جعفري و پياز سرخ شده را هم اضافه كنيد .
وقتي برنج آب كمي برايش مانده بود با قاشق يك يا دو دور به آرامي هم بزنيد تا زمانيكه آبش تبخير شود و اطراف برنج را يا در وسط قابلمه پلوپزجمع كنيد و يابه همان صورت گذاشته تاهنگام كشيدن در ديس پلو قالبي باشد.
پس از دم كشيدن برنج را در ديس كشيده و لا به لاي آن از گوشت و كلم قمري بريزيد و يا با مواد كنار وروي آن را تزئين كنيد .
درهنگام خريد در سبد كالاهاي خريداري شده ليمو ترش را هرگز فراموش نكنيد وبا غذا هايي كه گوشت در تهيه آن به كار رفته حتماً مصرف كنيد چون اين امر موجب جذب آهن موجود در گوشت ميشود.بخصوص خانمها و دختر خانمها كه با مشكل كم خوني رويرو هستند به اين نكته توجه بيشتري داشته باشند.

آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي