طرز تهیه کتلت مرغ به سبک قبرسی ها
در این مطلب از سری مطالب پیشین که غذاهای بین المللی را آموزش دادیم، قصد داریم طرز تهیه کتلت مرغ به سبک و سیاق کشور قبرس را به شما عزیزان آموزش دهیم.
مواد لازم
- ۲ عددسینه مرغ
- ۱ عددهویج
- ۲ عددپیاز
- ۱ ق س پنیر پیتزا
- ۱ ق س شیر
- ۱ ق س پودر نان خشک
- به میزان لازم نمک و فلفل
طرز تهیه:
۱. سینه مرغ را چرخ کنید و در ظرفی جدا بریزید.
۲. یکی از پیازها و هویج را خرد کنید و با هم تفت دهید.
۳. حالا پیاز و هویج را با یک عدد پیاز رنده شده و مقداری نمک و فلفل به گوشت مرغ اضافه کرده، خوب مخلوط کنید.
۴. پودر نان باگت، پنیر پیتزا و یک قاشق شیررا به گوشت مرغ اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد به خورد هم بروند.
۵. مایه کتلت را بگذارید یک ساعت در هوای آشپزخانه بماند.
۶. حالا از موادتان اندازه یک قاشق غذاخوری بردارید و در روغن داغ، روی حرارت کم سرخ کنید.