طرز تهیه پیش غذا اندونزیایی بی نظیر

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : 20 مرداد

ما در این مقاله از سایت گهر قصد داریم در مورد   طرز تهیه پیش غذا اندونزیایی بی نظیر صحبت کنیم. از شما عزیزان دعوت می کنیم تا پایان این مقاله گهر را همراهی کنید.

طرز تهیه پیش غذا اندونزیایی بی نظیر, پورتال خبری فرهنگی گهر

این غذای اندونزیایی و مالایی در سراسر دنیا معروف شده و طرفداران زیادی داره. غذایی که خیلی سریع با تفت دادن سبزیجات و برنج آماده شده و در آخر با نیمرو کامل میشه.
مواد لازم
  • روغن ۲ قاشق غذاخوری
  • پیاز ۱ عدد کوچک
  • سیر ۲ حبه
  • هویج ۱ عدد
  • کلم‌سبز ۱/۲ عدد کوچک
  • برنج قهوه‌ای ۱۷۵ گرم
  • سس سویا ۱ قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ ۱ عدد
  • سس چیلی به دلخواه
آماده کردن مواد برای تهیه ناسی گورنگ:۱.   پیاز رو پوست بگیرید و نازک حلقه‌حلقه کنید.
۲.  سیرها رو پوست بگیرید و ریز خرد کنید.
۳.  هویج رو رنده کنید.
۴.  کلم سبز رو به شکل نوارهای باریک خرد کنید.
۵.  از برنج پخته استفاده کنید.طرز تهیه

۱. روغن رو در ماهیتابه‌ای روی حرارت بالا گرم کنید. پیاز رو در ماهیتابه بریزید و برای ۳ تا ۴ دقیقه تا نرم و کمی کاراملی بشه، تفت بدید. سیر رو اضافه کنید و برای ۱ دقیقه دیگه تفت بدید.

۲. هویج و کلم رو اضافه کنید و مواد رو برای ۱ تا ۲ دقیقه دیگه تفت بدین. برنج قهوه‌ای پخته رو اضافه کنید و با بقیه مواد کمی تفت بدید.
۳. سس سویا و قدری نمک و فلفل به مواد بزنید. میان مواد رو گود کنید و تخم‌مرغ رو در اون بشکنید. تخم‌مرغ رو در حدی که سفیده ببنده، بپزید.
۴. غذا رو در کاسه بزرگی بریزید و تخم‌مرغ رو روی اون بذارید. اگه خواستید اون رو به همراه سس چیلی میل کنید.
آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي