طرز تهیه پیراشکی مرغ و پنیر

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : 8 خرداد

این مطلب از سایت گهر اختصاص دارد به : طرز تهیه پیراشکی مرغ و پنیر
از شما همراهان همیشگی گهر دعوت می کنیم همچنان گهر را همراهی کنید. پیشاپیش از همراهی شما عزیزان سپاسگزایم.

.

طرز تهیه پیراشکی مرغ و پنیر, پورتال خبری فرهنگی گهر

.

یکی از غذاهایی که معمولا همه اعضای خانواده دوست دارند،پیراشکی است. تهیه آن هم کار سختی نیست. کافی است خمیر پیراشکی را تهیه کنید و این پیراشکی خوشمزه را به راحتی در منزل درست کنید. این غذا را می توانید با سس گوجه فرنگی سرو کنید.

مواد لازم برای ۴نفر

۱ بسته خمير پيراشكي آماده

۲۰۰ گرم قارچ

۱ عدد سينه مرغ پخته شده

۱ عدد پياز متوسط

۱ عدد فلفل دلمه اي بزرگ

نمك، فلفل، زردچوبه و آويشن به ميزان لازم

۱ بسته پنير پيتزاي رنده شده

مقداري روغن براي سرخ كردن

طرز تهیه:

۱. پياز را پوست گرفته و خرد كنيد. قارچ را هم بشوييد و ريز خرد كنيد. فلفل دلمه اي را هم پاك كرده، شسته و نگيني خرد كنيد.

۲. در تابه اي كمي روغن ريخته و روي حرارت بگذاريد. پياز، قارچ و فلفل دلمه اي را در روغن تفت دهيد. مرغ پخته شده را ريش ريش كرده و به تابه اضافه كنيد.

۳. براي مزه دار كردن مواد داخل تابه نمك، فلفل، زردچوبه و آويشن را اضافه كرده و با مواد مخلوط كنيد. حالا حرارت را خاموش كنيد و پنير پيتزاي رنده شده را اضافه كرده و تابه را كنار بگذاريد.

۴. خمير پيراشكي را آماده كرده، وسط آن به اندازه يك قاشق سوپخوري از مواد بگذاريد و بعد دو لبه خمير را به هم بچسبانيد و كمي فشار دهيد تا مواد در حين سرخ شدن بيرون نريزند. همه پیراشکی ها را به همين شكل درست کنید.

۵. در تابه اي مقداري روغن ريخته و روي حرارت بگذاريد. پس از داغ شدن روغن، پيراشكي هاي آماده را در روغن سرخ كنيد.

۶. بعد از سرخ شدن هر دو طرف پيراشكي ها، آنها را از روغن خارج كرده و روي دستمال آشپزخانه بگذاريد تا روغن اضافي آن گرفته شود.

آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي