طرز تهیه پیتزا سبزیجات (قارچ و کدو) با نان باگت

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : 29 خرداد

برای درست کردن پیتزا همیشه بدنبال خمیر پیتزا هستید ، اما اینبار ما به شما پیتزا سبزیجات را به شما پیشنهاد می کنید که به جای خمیر پیتزا می توانید از نان باگت استفاده کنید و مواد پیتزا هم کاملا طبیعی و سالم می باشد برای لذت بردن از یک پیتزای خوشمزه

طرز تهیه پیتزا سبزیجات (قارچ و کدو) با نان باگت, پورتال خبری فرهنگی گهر

مواد لازم:

اسفناج یک کیلو گرم

نان باگت دو عدد بزرگ

پنیر خامه ایی ۲۰۰ گرم

پودر سیر یک قاشق مربا خوری

کدو سبز ۲۴۰ گرم

قارچ ۱۵۰ گرم

پنیر پارمزان یک دوم فنجان

سیر یک حبه

روغن زیتون یک چهارم فنجان

آویشن خرد شده یک قاشق چای خوری

طرز تهیه:

فر را روی ۲۲۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.

برای آماده کردن روغن زیتون آویشن ، ۳ ترکیب آخر یعنی آویشن ، روغن زیتون و یک حبه سیر رنده شده را در یک کاسه با هم ترکیب کنید.

نان باگت رااز طول به ۲ قسمت کنید تا ۴ تکه نان داشته باشید.

روی نان را پنیر خامه ایی بمالید.

با استفاده از پوست کن ، کدو سبز هارا به صورت نواری برش بزنید و در ماکروویو قرار دهید تانرم شوند.

کمی زمان دهید تاخنک شوند و سپس آنهاراخرد کنید.

اسفناج پخته و خرد شد ه و کدو سبز پخته را به ترتیب در دولایه روی نان قرار دهید.

سپس قارچ ها را روی نان قرار دهید و روی آن را پنیر پارمزان بپاشید.

روغن زیتون را روی مواد اسپری کنید و ۱۰ دقیقه در فر قرار دهید تا پنیر ذوب و نان ترد شود.

بلافاصله غذا را گرم میل کنید.

آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي