طرز تهیه پانکوی ایتالیایی
طرز تهیه پانکوی ایتالیایی
مواد مورد نیاز: برای ۴ نفر
سفیده تخم مرغ: ۳ عدد
سس خردل: ۱ قاشق سوپ خوری
نان ایتالیایی خرد شده: یک فنجان
پنیر پارمزان کم چرب: ۴/۱ فنجان
مرغ پوست کنده بدون استخوان: ۴ قطعه
سس سرکه و نمک گرم: ۴/۳ فنجان
سالاد کلم فرانسوی: به دلخواه
طرز تهیه:
– فر را روی درجه ی ۴۵۰ گرم کرده و روی سینی نچسب فر روغن اسپری کنید.
– سفیده ی تخم مرغها و سس خردل را کف ظرفی با عمق کم پهن کنید. در ظرف دیگری پنیر و خرده نانها را خلوط حاصل را در ظرف دیگری پهن کنید.
– مرغها را در ظرف خرده نان و پنیر بغلتانید سپس در ظرف تخم مرغ و سس خردل فرو ببرید و بغلتانید و روی سینی فر قرار دهید.
– در دمای ۴۵۰ درجه به مدت پانزده دقیقه در فر قرار دهید. اگر میخواهید روی آنها طلایی شود ۱ دقیقه بیشتر بگذارید در فر بماند.
– غذا حاضر است و آن را با سس سرکه و نمک سرو کنید میتوانید برای تزئین از سالاد کلم هم استفاده کنید.