طرز تهیه پانکوی ایتالیایی

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : 8 مهر

طرز تهیه پانکوی ایتالیایی

طرز تهیه پانکوی ایتالیایی, پورتال خبری فرهنگی گهر

مواد مورد نیاز: برای ۴ نفر

سفیده تخم مرغ: ۳ عدد
سس خردل: ۱ قاشق سوپ خوری
نان ایتالیایی خرد شده: یک فنجان
پنیر پارمزان کم چرب: ۴/۱ فنجان
مرغ پوست کنده بدون استخوان: ۴ قطعه
سس سرکه و نمک گرم: ۴/۳ فنجان
سالاد کلم فرانسوی: به دلخواه

طرز تهیه:
– فر را روی درجه ی ۴۵۰ گرم کرده و روی سینی نچسب فر روغن اسپری کنید.
– سفیده ی تخم مرغها و سس خردل را کف ظرفی با عمق کم پهن کنید. در ظرف دیگری پنیر و خرده نانها را خلوط حاصل را در ظرف دیگری پهن کنید.
– مرغها را در ظرف خرده نان و پنیر بغلتانید سپس در ظرف تخم مرغ و سس خردل فرو ببرید و بغلتانید و روی سینی فر قرار دهید.
– در دمای ۴۵۰ درجه به مدت پانزده دقیقه در فر قرار دهید. اگر ‌می‌خواهید روی آنها طلایی شود ۱ دقیقه بیشتر بگذارید در فر بماند.
– غذا حاضر است و آن را با سس سرکه و نمک سرو کنید ‌می‌توانید برای تزئین از سالاد کلم هم استفاده کنید.

آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي