دستور پخت كباب مغولی

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : 26 شهریور

در این بخش مطلب جدیدی برای شما عزیزان تهیه و تنظیم کرده ایم که دعوت می کنیم تا پایان ما را همراهی کنید.

عنوان مطلب جدیدی که در این قسمت از سایت گهر به آن می پردازیم:

دستور پخت كباب مغولی

دستور پخت كباب مغولی, پورتال خبری فرهنگی گهر

طرز تهیه كباب مغولی

مواد لازم برای كباب مغولی برای ۴ نفر :

 کره۴ قاشق سوپخوری
 زنجبیل رنده كرده۱ قاشق چایخوری
 راسته یا فیله گوساله خلالی خردكرده ۴۰۰ گرم
 هویج خلالی خردكرده۲ عدد
تره فرنگی خردكرده۲ ساقه
فلفل سبز، قرمز و زرد خلالی خردكرده۲ پیمانه
كدوی خلالی خردكرده۱ عدد
كلم برگ خلالی خردكرده۱ پیمانه
جوانه ماش۱ پیمانه

مواد لازم برای تهیه سس كنجد برای كباب مغولی :

 دانه كنجد۳ قاشق سوپخوری
سركه سفید۲ قاشق سوپخوری
 شكر قهوه ای ۲ قاشق سوپخوری
پیازچه خردكرده ۳ ساقه
سویا سس۸۰ میلی لیتر (یک سوم پیمانه)
سركه بالزامیک۲ قاشق سوپخوری
سیر له كرده۲ حبه
روغن كنجد۵ قاشق سوپخوری

طرز تهیه كباب مغولی :

كره را در تابه بریزید و روی حرارت آب كنید. آن گاه زنجبیل را بیفزائید و تفت دهید. سپس گوشت را بیفزائید و تفت دهید. حالا هویج، تره فرنگی، فلفل، كدو، كلم و جوانه ماش را بیفزائید و قدری تفت دهید. سپس سس را بیفزائید و مخلوط كنید. اكنون كباب را برای پذیرائی در دیس مناسبی بكشید و با برنج میل كنید.

روش تهیه سس كنجد: دانه های كنجد را تفت دهید. آنگاه آن را بكوبید تا كمی نرم شود. سپس سركه سفید، شكر، پیازچه، سویا سس، سركه بالزامیک، سیر و روغن كنجد را بیفزائید و مخلوط كنید.

یادآوری: برای نرم تر شدن گوشت می توانید آن را از شب قبل در مخلوطی از سویا سس، روغن زیتون و آب پیاز بخوابانید.

آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي