طرز تهیه شیرینی هویج و بادام

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : 23 آبان

طرز تهیه شیرینی هویج و بادام را در ادامه این مطلب می خوانید

طرز تهیه شیرینی هویج و بادام, پورتال خبری فرهنگی گهر

حال که سرما کم کم دارد خودش را به ما نشان می دهد، باید سعی کنیم چیزهای گرم بخوریم. در این مطلب طرز تهیه یک نوع شیرینی را به شما آموزش می دهیم که هویج و زنجبیل باعث گرمی آن شده است.

مواد لازم برای شیرینی هویج و بادام :

 پودر شكر ۱۲۵ گرم
 هویج رنده كرده ۲ عدد بزرگ
 زنجبیل تازه رنده كرده۱ قاشق چایخوری
 بادام خردكرده ۱۵۰ گرم
آرد۳۰۰ گرم
نشاسته گندم۲ قاشق سوپخوری
بكینگ پودر۱ قاشق چایخوری
تخم مرغ۲ عدد
كره۱۲۵ گرم
پودر پسته۲ قاشق سوپخوری

 

طرز تهیه شیرینی هویج و بادام :

پودر شكر و هویج را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا هویج نرم شود. زنجبیل و بادام را بیفزائید. حالا آرد، نشاسته و بكینگ پودر را الک كنید، در مركز آن حفره ای ایجاد نمائید و به آرامی مواد را با یكدیگر مخلوط سازید. آن گاه تخم مرغ و كره نرم شده را بیفزائید تا خمیر نرمی حاصل شود.

اكنون چانه‌های كوچكی از خمیر درست كنید و آن‌ها را به شكل دایره باز نمائید. حالا قدری از مخلوط بادام و هویج را در وسط هر یك از خمیرها بگذارید و لبه‌های هر یک را به هم بچسبانید.

اكنون خمیرهای آماده را در سینی چرب كرده بچینید و شیرینی را به مدت تقریبی ۲۵ دقیقه در فر (تاون) گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد بپزید. اینك شیرینی را روی پنجره سیمی خنك سازید و آن را با پودر پسته تزئین نمائید.

آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي