طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی و ریحان یک سوپ پاییزی

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : 23 آبان

طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی و ریحان یک سوپ پاییزی را برایتان عنوان می کنیم.

طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی و ریحان یک سوپ پاییزی, پورتال خبری فرهنگی گهر

سوپی فوق العاده خوشمزه و سرشار از مواد مغذی که آن را با مقداری نان تست و پنیر ورقه ای همراه کرده ایم. این غذا را می توانید نیم ساعته تهیه کنید و کنار خانواده میل کنید.

به خاطر ظاهر و رنگ های جذابی که این سوپ دارد مسلما مورد استقبال کودکان قرار خواهد گرفت. اگر می خواهید مقدار کالری دریافتی خود را کاهش دهید می توانید پنیر و نان تست را از دستور حذف کنید.

مواد لازم سوپ گوجه فرنگی و ریحان :

گوجه فرنگی رسیده و بزرگ۶ عدد
 روغن زیتونیک قاشق غذاخوری
 پیاز خرد شدهیک و یک دوم فنجان
سیر خرد شدهدو عدد حبه
آب مرغ بدون نمکدو فنجان
نمکیک دوم قاشق چایخوری
فلفل سیاهیک چهارم قاشق چایخوری
پنیر خامه ای کم چرب۵۶ گرم
ریحان درشت خرد شدهسه چهارم فنجان
نان سبوس دار۲۸ گرم برش
پنیر چدار۴۲ گرم
اسپری پختیا مقداری روغن برای چرب کردن

روش پخت سوپ گوجه فرنگی و ریحان :

سینی فر را در بالاترین طبقه فر قرار دهید. فر را با درجه بالا گرم کنید. گوجه فرنگی ها را از وسط به دو نیم برش دهید. گوجه فرنگی ها را به صورتی روی سینی پخت فویل کشیده شده قرار دهید که سمت برش خورده آنها رو به پایین باشد. گوجه فرنگی ها را ۵ دقیقه یا تا زمانی که پوسته آنها تیره شود در فر بپزید. سپس از فر خارج کنید پوست آنها را بکنید و فویل را نیز دور بیندازید.

روغن زیتون را داخل یک ماهی تابه بزرگ روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. پیاز اضافه کنید، سه دقیقه سرخ کنید. سیر را اضافه کنید، یک دقیقه سرخ کنید، گوجه فرنگی ها را اضافه کنید، دو دقیقه بپزید. آب مرغ، نمک و فلفل را اضافه کنید و به جوش بیاوردیشان. سپس پنیر خامه ای و ریحان را اضافه کنید.

میکسی که درست کرده اید را داخل مخلوط کن بریزید، قطعه وسط در مخلوط کن را بردارید( تا بخار بیرون برود )  برای اینکه میکس داخل مخلوط کن بیرون نریزد یک حوله یا پارچه روی درب آن بگذارید. سپس تا زمانی که کاملا همه چیز ترکیب شود مخلوطش کنید. سوپ را به صورت مساوی بین چهار کاسه تقسیم کنید.

سینی فر را با فویل بپوشانید، برش های نان را با اسپری پخت یا مقداری روغن چرب کنید و روی سینی قرار دهید سپس روی دو برش نان پنیر قرار دهید و اجازه دهید ۳۰ ثانیه در فر بمانند. هر ساندویچ را به شش قسمت تقسیم کنید و به همراه سوپ ها سرو کنید.

آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي