طرز تهیه سوپ بادمجان

مواد لازم :

 بادمجان چهار عدد
 كره سه قاشق غذاخوري
 زنجبيل تازه يك عدد
 سيرخردشده چهارحبه
 پودر فلفل‌قرمز تند يك قاشق چايخوري
گوجه‌فرنگيدو عدد
آبچهار ليوان
پياز خرد شدهيك عدد
نمك و پودرفلفل‌سياهبه مقدار لازم

 

طرز تهیه سوپ بادمجان, پورتال خبری فرهنگی گهر
طرز تهیه طرز تهیه سوپ بادمجان :
بادمجان را به صورت راه ‌راه پوست كنده و خرد كنيد و با كره تفت دهيد، سپس، پياز و سير خرد شده را بيفزاييد و تفت دهيد تا مواد نرم شوند.

بعد، گوجه‌ فرنگي را رنده كنيد تا به صورت پوره درآيد و در قابلمه بريزيد و آب را هم بيفزاييد. آن‌گاه، بادمجان، سير و پياز تفت داده شده را به گوجه ‌فرنگي افزوده و پودر فلفل‌قرمز، سياه، نمك و زنجبيل رنده شده را اضافه كنيد و به مدت 20 دقيقه روي حرارت ملايم بگذاريد تا بادمجان‌ها كاملا بپزند.

مي‌توان در اين سوپ، از قارچ خرد شده نيز استفاده ‌كرد.

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند
ارسال دیدگاه