طرز تهیه سس سالاد سزار

ما در این مقاله از سایت گهر قصد داریم در مورد  طرز تهیه سس سالاد سزار  صحبت کنیم. از شما عزیزان دعوت می کنیم تا پایان این مقاله گهر را همراهی کنید.

طرز تهیه سس سالاد سزار

طرز تهیه سس سالاد سزار

سس سالاد سزار تاثیر بسزایی در طعم سالاد سزار شما خواهد داشت و شامل ترکیباتی از جمله فیله ماهی آنچوی، سس خردل، سرکه، آبلیمو و غیره خواهد بود.

سالاد سزار از سالادهای ایتالیایی است که در سال‌های اخیر در منوی رستوران‌های ایتالیایی به چشم می‌خورد. سالاد سزار، سالادی است که با پنیر پارمیزان طعم دار می‌شود، به آن سس مایونز اضافه نمی‌کنند و با مرغ گریل شده (نه سرخ شده) یا بدون آن به همراه نان‌های تست سرخ شده در روغن زیتون آماده سرو می‌شود.

سس یک وامواژه لاتین در زبان فارسی است‌ و مایع غلیظی است که برای طعم و مزه دادن به انواع غذاها بکار می‌رود و جذابیت بیشتری به غذا می‌دهد. برای مزه‌دارتر کردن غذا چاشنی‌های گوناگونی بکار می‌رود که سس‌ها جزئی از آنها هستند. یکی از انواع سس‌ها سس سالاد سزار است که ترکیب و دستور تهیه مناسبی برای داشتن سس سالاد سزار، تاثیر بسزایی در طعم سالاد سزار شما خواهد داشت. با ما همراه باشید با دستور تهیه سس خوشمزه در سالاد سزار

سس سالاد سزار بسیار خوشمزه برای سالاد سزار شما

مواد لازم برای تهیه سس سالاد سزار

 پنیر پارمیژان2 قاشق غذاخوری
 زرده تخم مرغ1 عدد
 روغن زیتون1/3 پیمانه
 فیله ماهی آنچوی4 عدد
 آبلیموی تازه1 قاشق غذاخوری
 سس خردل1 قاشق غذاخوری
 سرکه بالزامیک 1 قاشق غذاخوری
 سس ووسترشیر(ورچستر)1 قاشق غذاخوری
 سیر2 حبه

دستور تهیه سس سالاد سزار

  1. زرده تخم‌مرغ، سیر له‌شده،فیله ماهی آنچوی، آبلیوی تازه، سس خردل، سس ووستشیر و سرکه بالزامیک را داخل مخلوط‌کن ریخته و دستگاه را روشن نمایید تا همه مواد خوب با یکدیگر مخلوط شوند.
  2. همانطور که دستگاه در حال کار است، روغن زیتون را به صورت قطره قطره و به آرامی به مواد اضافه نمایید تا سس فرم گرفته و سفت شود.
  3. وقتی سس به غلطت رسید دستگاه را خاموش کنید و از زیاد هم‌زدن سس خودداری نمایید.
  4. در این مرحله، پنیر پارمزان را نیز به مواد اضافه کرده و مخلوط کنید.
  5. نیازی به اضافه کردن نمک نیست اما می‌توانید بنا به ذائقه خود کمی نمک و فلفل نیز به مواد اضافه نمایید.
  6. برای رقیق‌کردن سس سزار می‌توانید از مقدار کمی آب استفاده کنید و این به سلیقه خودتان بستگی دارد.
  7. سس شما آماده است.

نکات در تهیه سس سالاد سزار

  • استفاده از ماهی آنچوی اختیاری است و شما دوستان می‌توانید آن را به صورت کنسرو خریداری نمایید.
  • سس ووستشیر (Worcestershire sauce) که در ایران آن را با نام سس ورچستر می‌شناسند، یکی از انواع سس‌های خوش طعم دنیاست که ریشه‌ای انگلیسی دارد و به عنوان طعم‌دهنده غذاهای گوشتی از آن استفاده می‌شود.
  • این سس که تلفظ بسیار سختی دارد به راحتی آماده می‌شود و می‌توان آن را داخل یخچال نگهداری کرد. سس ووستشیر ترکیبی از شوری، شیرینی و تندی است و به همین دلیل یکی از بهترین چاشنی‌ها برای غذاهای گوشتی به حساب می‌آید
اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند
ارسال دیدگاه