طرز تهیه سالاد کلم و انبه به همراه نعناع
طرز تهیه سالاد کلم و انبه به همراه نعناع
سالادها مناسب ترین غذاها برای تابستان هستند. در کنار فواید بی شماری که برای سلامتی دارند (کاهش احتمال سرطان، ایدز و کاهش وزن)، آنها را می توان در طعم های مختلف و خیلی راحت تهیه کرد.
سالاد کلم با انبه و نعناع ( برای ۱۰ نفر)
مواد لازم
۲ عدد انبه ، پوست گرفته ، هسته کنده شده و خرد شده
۵۰۰ تا ۷۰۰ گرم کاهو چینی ، خیلی نازک خرد شود
۱ عدد فلفل دلمه ای قرمز خرد شده
۱/۲ پیاز قرمز ، ریز خرد شده
۶ قاشق غذاخوری آب لیموی تازه، حدود ۲ عدد لیمو
۱/۴ فنجان سرکه برنج
۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۱/۲ قاشق چایخوری نمک دریایی
۱/۴ قاشق چایخوری پودرفلفل قرمز
۱/۴ فنجان برگ نعنای تازه ، خرد شده
۱ فنجان بادام هندی بوداده ، درشت خرد شده
طرز تهیه:
انبه ها ، کلم ، فلفل و پیاز قرمز را در یک ظرف باهم مخلوط کنید. آب لیمو ، روغن ، سرکه و نمک و فلفل قرمز را داخل یک ظرف دیگر باهم مخلوط کنید و روی سالاد بریزید.شما می توانید این سالاد را به سرعت سرو کنید یا در یخچل به مدت یک ساعت نگهداری کنید. قبل از سرو سالاد روی آن برگهای نعنا و بادام هندی را بریزید.
اطلاعات تغذیه ای
هر وعده ،معادل ۱/۲ فنجان حاوی:
کالری : ۸۲، چربی : ۲.۸ گرم، کربوهیدرات : ۱۳.۱ گرم ، فیبر: ۱.۴ گرم، پروتئین : ۱.۷ گرم
منبع: ibanoo.ir