طرز تهیه سالاد کلم و انبه به همراه نعناع

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : 24 تیر

طرز تهیه سالاد کلم و انبه به همراه نعناع

سالادها مناسب ترین غذاها برای تابستان هستند. در کنار فواید بی شماری که برای سلامتی دارند (کاهش احتمال سرطان، ایدز و کاهش وزن)، آنها را می توان در طعم های مختلف و خیلی راحت تهیه کرد.

سالاد کلم با انبه و نعناع ( برای ۱۰ نفر)

طرز تهیه سالاد کلم و انبه به همراه نعناع, پورتال خبری فرهنگی گهر

مواد لازم

۲ عدد انبه ، پوست گرفته ، هسته کنده شده و خرد شده
۵۰۰ تا ۷۰۰  گرم  کاهو چینی ، خیلی نازک خرد شود
۱ عدد فلفل دلمه ای قرمز خرد شده
۱/۲ پیاز قرمز ، ریز خرد شده
۶ قاشق غذاخوری آب لیموی تازه، حدود ۲ عدد لیمو
۱/۴ فنجان سرکه برنج
۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۱/۲ قاشق چایخوری نمک دریایی
۱/۴ قاشق چایخوری پودرفلفل قرمز
۱/۴ فنجان برگ نعنای تازه ، خرد شده
۱ فنجان  بادام هندی بوداده ، درشت خرد شده

طرز تهیه:
انبه ها ، کلم ، فلفل و پیاز قرمز را در یک ظرف باهم مخلوط کنید. آب لیمو ، روغن ، سرکه و نمک و فلفل قرمز را داخل یک ظرف دیگر باهم مخلوط کنید و روی سالاد بریزید.شما می توانید این سالاد را به سرعت سرو کنید یا در یخچل به مدت یک ساعت نگهداری کنید. قبل از سرو سالاد روی آن برگهای نعنا و بادام هندی را بریزید.

اطلاعات تغذیه ای

هر وعده ،معادل ۱/۲ فنجان حاوی:

کالری : ۸۲، چربی : ۲.۸ گرم، کربوهیدرات : ۱۳.۱ گرم ، فیبر: ۱.۴ گرم، پروتئین : ۱.۷ گرم

منبع: ibanoo.ir

آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید
گـهـر در شبکه هاي اجتماعي