طرز تهیه سالاد مرغ شرقی

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : 7 اردیبهشت

با مرغ سالادهای متنوع و زیادی می توان درست کرد اما سالاد مرغ شرقی یکی از سالادهای خوشمزه و خاص هست که در ادامه طرز تهیه آن را می خوانید

طرز تهیه سالاد مرغ شرقی, پورتال خبری فرهنگی گهر

مواد لازم برای سالاد مرغ آسیایی

دو قاشق غذا خوری شکر قهوه ای
دو قاشق چای خوری سس سویا
یک قاشق غذا خوری روغن کنجد
یک چهارم فنجان روغن نباتی
سه قاشق غذاخوری سرکه برنج
۲۴۰ گرم رشته فرنگی برنج
یک عدد کاهو ، شسته شده ، خشک شده و خرد شده
چهار عدد سینه مرغ بدون استخوان پخته شده و خرد شده
سه عدد پیازچه، خرد شده
یک قاشق غذا خوری دانه کنجد

طرز تهیه سالاد مرغ آسیایی

ابتدا سس سالاد را به این شیوه آماده می کنیم:شکر قهوه ای ، سس سویا ، روغن کنجد ، روغن سالاد و سرکه برنج را در یک کاسه می ریزیم و به هم می زنیم تا کاملا مخلوط شوند.

درون ماهیتابه چند قاشق غذا خوری روغن ریخته و روی حرارت بالا قرار می دهیم و رشته فرنگی را اضافه کرده و به هم می زنیم اجازه می دهیم تا رشته ها کمی پف کنند و سپس روی دستمال کاغذی تخلیه می کنیم تا روغنش گرفته شود.

حال در یک کاسه دیگر کاهو ، مرغ پخته شده و خرد شده ، پیازچه و دانه های کنجد را ترکیب می کنیم و حدود ۱۰ دقیقه درون یخچال قرار می دهیم تا خنک شود.

سپس در هنگام مصرف رشته فرنگی را رویش می ریزیم و مقدار کافی سس اضافه می کنیم.

نکات تکمیلی در مورد سالاد مرغ

سالاد مرغ جزو انواع سالاد میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵ دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱۵ دقیقه میباشد .
سالاد مرغ را می توانید در وعده پیش غذا – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۸ نفر مناسب میباشد .

آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي