طرز تهیه سالاد توپی + تصاویر

طرز تهیه سالاد توپی + تصاویر

سالاد توپی یکی از زیباترین و خوشمزه ترین سالادهایی است که با ذائقه ما ایرانی ها هماهنگی کامل دارد، در عین زیبایی به سادگی قابل تهیه است و رنگ و تنوع سبزیجات در آن باعث تحریک اشتها و همچنین زیباترشدن سفره خواهد شد.

مواد لازم :
سیب زمینی متوسط : 3 عدد
کره : 20 گرم
نمک و فلفل : به میزان لازم
سس مایونز : 2 ق غ

مواد لازم برای مغز سالاد :
ژامبون خرد شده : 1 پیمانه
فلفل دلمه ای خرد شده : 2/1 پیمانه
خیار شور نگینی : 2/1 پیمانه

مواد لازم برای تزیین روی سالاد :
کلم سفید – کلم قرمز – جعفری ساطوری شده – هویج
سس مایونز
آب لبو – زعفران
کاهو

طرز تهیه :
ابتدا سیب زمینی ها را پخته و سپس رنده کنید و کره را داخل آن قرار دهید تا با حرارت آن آب شده و به طور یکنواخت در مواد پخش شود آنگاه  نمک و فلفل و سس مایونز را  به آن  اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. سپس مواد را به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار دهید.

طرز تهیه سالاد توپی + تصاویر

ژامبون و فلفل دلمه ای و خیارشور را  با هم مخلوط کنید اضافه کردن مواد دیگری چون هویج، نخود فرنگی و قارچ به این مواد اشکالی ندارد و مواد لازم در این بخش سلیقه ای تهیه میشود.

طرز تهیه سالاد توپی + تصاویر

اکنون از مواد یک گلوله به اندازه یک نارنگی برداشته و آن را در کف دست باز کنید.

طرز تهیه سالاد توپی + تصاویر

سپس مقداری از مواد مغز سالاد را داخل آن  گذاشته  و مثل کوفته آنرا گرد کنید تا مواد در آن مخفی شود.

طرز تهیه سالاد توپی + تصاویر

اکنون توپهای سالادی را  داخل کلم یا جعفری یا هویج رنده شده بغلتانید.

طرز تهیه سالاد توپی + تصاویر

طرز تهیه سالاد توپی + تصاویر

طرز تهیه سالاد توپی + تصاویر

طرز تهیه سالاد توپی + تصاویر

داخل ظرفی که قرار است سالادها سرو شود کمی کاهوی خرد شده ریخته و  بعد سالاد توپی ها را داخل آن بچینید.برای تزئین روی سالاد از سس مایونز استفاده کنید , برای اینکه ترکیب رنگی قشنگی داشته باشد میتوانید از سس های رنگی استفاده کنید.

طرز تهیه سالاد توپی + تصاویر

طرز تهیه سالاد توپی + تصاویر

طرز تهیه سالاد توپی + تصاویر

طرز تهیه سالاد توپی + تصاویر

طرز تهیه سالاد توپی + تصاویر

برای تهیه رنگ زرد , زعفران را با کمی آب جوش  مخلوط مکرده و آن را به سس اضافه کنید.

برای تهیه رنگ صورتی , آب چغندر قرمز (لبو) را با سس مایونز مخلوط کنید.

سس ها را به صورت جداگانه در نایلون ریخته و در یخچال قرار دهید تا کمی غلیظتر شود. سپس  سر نایلون را با قیچی کمی ببرید و بعد روی سالاد ها را  به این ترتیب تزئین کنید .

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند
ارسال دیدگاه