طرز تهیه دو دسر مخصوص برای کاهش وزن

طرز تهیه دو دسر مخصوص برای کاهش وزن

یکی از موارد خوشمزه بعد از خوردن غذا، دسر است که در انواع مختلف تهیه می شود و ما در این مطلب برای شما دسر مخصوص در دو نوع متفاوت را اموزش داده ایم.

طرز تهیه دو دسر مخصوص برای کاهش وزن

دسرهای کم کالری و خوشمزه

بستنی چای سبز
مواد لازم بستنی چای سبز

تراشه پوست لیمو ( 3 گرم )
1 فنجان آب ( 200 میلی لیتر )
عصاره 1 لیمو ( 45 میلی لیتر )
4 ورق ژلاتین
1 قوطی پنیر ( 200 گرم )
یک فنجان چای سبز ( 200 میلی لیتر )
2 عدد تخم مرغ – سفیده وزرده را جدا کنید ( 120 گرم )

طرز تهیه بستنی چای سبز
اول، چای را با ورقه های ژلاتین مخلوط کنید ( که قبلا باید در آب سرد خیس بخورد ).

سپس 200 میلی لیتر آب، تراشه پوست لیمو و عصاره را اضافه کنید.

زرده تخم مرغ را بزنید و به مخلوط قبلی اضافه و به خوبی مخلوط کنید.

بعد از آن پنیر شیرین کننده مورد علاقه خود را اضافه و آن را به خوبی مخلوط کنید.

دقت کنید سفیده تخم مرغ پف کرده باشد و به مخلوط اضافه کنید.

مخلوط را در ظرف بریزید و آن را در فریزر بگذارید تا سفت شود.

آن را از فریزر بیرون بیاورید و به خوبی تکان دهید تا متبلور نشود. دوباره آن را در فریزر قرار دهید.

دو مرحله قبلی را تکرار کنید تا قوام مورد نظر را به دست آورید، که خامه ای شود.

دسر کم کالری و رژیمی نارگیلی
هیچ لیست دسر کم کالری بدون نارگیل کامل نیست. این ماده مغذی می توانند در هر زمانی از سال ، همراه هر غذایی باشد. نارگیل به خاطر مقدار بالای نمک معدنی، به ویژه منیزیم ، قابل توجه است.

مواد لازم دسر کم کالری و رژیمی نارگیلی
کمی نمک.
1 عدد نارگیل کامل ( 2.5 کیلوگرم )
تراشه نیم لیمو ( 1.5 گرم )
یک فنجان شیر کم چرب( 200 میلی لیتر )
1 / 2 قاشق سوپ خوری عرق نارگیل ( 2.5 میلی لیتر )
3 قاشق سوپ خوری نشاسته ذرت ( 15 گرم )
شیر نارگیل با چربی کم 1 / 2 پیمانه ( 100 میلی لیتر )
1 / 2 فنجان شیر غلیظ ( 100 میلی لیتر )

طرز تهیه دسر کم کالری و رژیمی نارگیلی
اول، نارگیل را باز کنید و نصف فنجان آب آن را نگه دارید.

سپس آب را با شیر کم چرب مخلوط کنید.

در قابلمه ای ، نشاسته ذرت را اضافه کنید.

تا زمانی که مخلوط خامه ای بدون تکه داشته ، آن را بزنید.

در کاسه ای دیگر، شیر نارگیل با تراشه پوست لیمو، شیر غلیظ و کمی نمک بزنید. این را به مخلوط قبلی اضافه کنید.

مخلوط را بجوشانید و به طور مداوم تا زمانی که قوام بیاید هم بزنید.

قابلمه را از روی حرارت بردارید و عرق نارگیل را اضافه و به طور مداوم تکان دهید.

قالب را با کره چرب و مخلوط در آن بریزید.

اجازه دهید تا در دمای اتاق خنک و سپس در یخچال سرد شود

از قالب خارج کنید، روی بشقاب قرار دهید و آن را تزیین کنید.

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند
ارسال دیدگاه