طرز تهیه دسر قند نارگیل دو رنگ

طرز تهیه دسر قند نارگیل دو رنگ

این شیرینی ها خاص بسیار خوشمزه هستند و سریع هم آماده می شوند. در این بخش طرز تهیه دسر قند نارگیل دو رنگ را آموزش می دهیم

طرز تهیه دسر قند نارگیل دو رنگ

قند نارگیل دو رنگ، مناسب پذیرایی عید

مواد لازم قند نارگیل دو رنگ :

 پودر نارگیل180 گرم
کرم تارتاریک چهارم قاشق چایخوری
 سفیده تخم مرغ یک عدد
پودر شکر 400 گرم
شیرعسلییک سوم پیمانه
اسانسمقداری
رنگ خوراکیمقداری

 

طرز تهیه قند نارگیل دو رنگ :

قالب مستطیل 28×10 سانتیمتری را با فویل بپوشانید.

پودر نارگیل را داخل دستگاه غذاساز بریزید و به مدت یک دقیقه دستگاه را روشن کنید.

سپس پودر شکر و کرم تارتار را داخل دستگاه ریخته و مجددا یک دقیقه هم بزنید.

سپس شیرعسلی و سفیده را نیز اضافه کرده مجددا دستگاه را روشن کنید تا مواد به شکل خمیر درآید.

 

خمیر را به 2 قسمت مساوی تقسیم کنید و به یک قسمت آن رنگ خوراکی و اسانس اضافه کنید و یک قسمت آن را به صورت ساده استفاده کنید.

لایه سفید را داخل قالب پهن کنید و بلافاصله لایه رنگی را روی آن پهن کرده و سطح آن را صاف کنید.

 

روی آن را بپوشانید و به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید.

سپس از یخچال خارج کرده و ابتدا از عرض آن را به دو قسمت تقسیم کرده و برش دهید.

سپس به صورت برش های یک سانتیمتری برش داده و در ظرف بچینید.

روی آن را بپوشانید و در دمای محیط نگهداری کنید.

دقت کنید این شیرینی برای مدت زمان طولانی قابل نگهداری است.

منبع: گهر

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند
ارسال دیدگاه