طرز تهیه خورش متنجان / خورش با کلاس و مجلسی گیلانی ها

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : 28 دی

در این مطلب طرز تهیه خورش متنجان به عنوان خورش با کلاس و مجلسی گیلانی ها را به شما عزیزان آموزش می دهیم.

طرز تهیه خورش متنجان / خورش با کلاس و مجلسی گیلانی ها, پورتال خبری فرهنگی گهر

مواد لازم برای ۲ تا ۳ نفر

  •   ۲  /۱  ۱ سینه یا ران مرغ
  • ۵ ق س گردوی آسیاب شده
  • ۱۰ عدد قیسی
  • ۲ /۱ پیمانه کشمش بی‌دانه
  • ۱۰ عدد آلو جنگلی
  • ۱۰ عدد آلوبخارا
  • ۳ ق س پیازداغ
  • ۲ ق س روغن
  • به میزان لازم نمک و فلفل

طرز تهیه:

۱.  یک قابلمه مناسب را روی حرارت قرار دهید. کمی روغن داخل آن بریزید و صبر کنید داغ شود. حالا مرغ را داخل آن تفت دهید تا طلایی شود.

۲. حال پیازداغ را  همراه گردوی آسیاب شده  اضافه کرده و مواد را کمی باهم تفت دهید. بعد از ۱ تا ۲ دقیقه مقداری آب اضافه کنید تا روی مواد را بگیرد.

۳. کشمش را از قبل خیس کنید و آن را در یک سبد بریزید تا آب اضافی آن گرفته شود. آلوها  را از قبل خیس کنید و آنها را هم در سبدی بریزید تا خشک شوند. حالا کشمش و آلوها را به خورش اضافه کنید.

۴. وقتی خورش شروع به جوشیدن کرد، قیسی و مقداری نمک و فلفل هم به آن اضافه کنید. زیر حرارت را کم کنید، در قابلمه را بگذارید و صبر کنید تا خورش به روغن بیفتد.

۵.  بعدازآنکه خورش جا افتاد آن را همراه با برنج سرو کنید.

يه جور ديگه

اگر دوست داشتید از گوشت مرغابی هم می‌توانید استفاده کنید.

آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي