طرز تهیه خورش قیمه نجفی غذای بغدادی

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : 21 آبان

قیمه یکی از غذاهای خوشمزه ایرانیان است که در شهرهای مختلف ایران به طرق مختلفی پخته می شود. در کشور عراق هم این نوع غذا به روش دیگری پخت می شود که قیمه نجفی نام دارد. در این مطلب طرز تهیه قیمه نجفی را به شما عزیزان آموزش می دهیم.

طرز تهیه خورش قیمه نجفی غذای بغدادی, پورتال خبری فرهنگی گهر

مواد لارم:

  • گوشت گوسفند ۲۰۰ گرم
  • نخود ۲۰۰ گرم
  • پیاز ۲ عدد
  • رب گوجه فرنگی ۴ قاشق غذاخوری
  • زعفران دم کرده ۴ قاشق غذاخوری
  • پودر دارچین ۲ قاشق چایخوری
  • کره ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

۱- نخودها را از شب قبل خیس دهید و تا روز بعد چند بار آب آن را تعویض کنید ؛ ۱ پیاز را خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود سپس گوشت گوسفند خرد شده ، نخودهای خیس خورده و کمی زردچوبه اضافه کنید.

۲- چند دقیقه تقت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند سپس ۸ لیوان آب به مواد اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید ، در قابلمه را ببندید و بگذارید تا نخود و گوشت به آرامی بپزند.

۳- پس از اینکه گوشت و نخود پختند آب را از مواد جدا کنید سپس مخلوط گوشت و نخود را با گوشتکوب بکوبید تا نرم و یکدست شوند.

۴- ۱ پیاز باقی مانده را خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود سپس رب گوجه فرنگی، نمک و فلفل را به پیاز سرخ شده اضافه کنید و تفت دهید تا رب خوشرنگ شود.

۵- در این مرحله گوشت کوبیده شده ، آب گوشت ، زعفران دم کرده و پودر دارچین را به مخلوط رب و پیاز اضافه کنید و مخلوط کنید تا خورش به جوش بیاید.

۶- پس از به جوش آمدن حرارت را ملایم کنید و چند دقیقه اجازه دهید طعم مواد به خورد هم برود سپس خورش قیمه نجفی را در ظرف بکشید ، کره را روی خورش بریزید و با برنج سرو کنید.

آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي