طرز تهیه خورش بامیه عربی

مواد لازم :

 

گوشت گوسفندي500 گرم
باميه500 گرم
رب گوجه‌فرنگي80 گرم
تمرهندي60 گرم
آبليمو تازهدو قاشق غذاخوري
آبدو ليوان
دارچيننصف قاشق چايخوري
كره70 گرم
گشنيز خرد شدهدو قاشق سوپخوري
عصاره ليموترشيك عدد
سير تازهدو حبه
پيازیك عدد
روغن مايعيك پيمانه
زردچوبه، نمك و فلفلبه ميزان لازم

 

طرز تهیه خورش بامیه عربی

طرز تهيه :

نخست انتهاي باميه‌ها را گرفته و خوب مي‌شوييم و ‌آنها را در روغن سرخ مي‌كنيم. پياز و سير را در كره تفت مي‌دهيم. آن‌گاه، گوشت را به موادمان اضافه كرده و مقداري تفت مي‌دهيم و در انتهاي اين مرحله، نمك و ادويه‌ها را اضافه مي‌كنيم، سپس درون ظرف آب ريخته تا گوشت خوب پخته شود، بعد، باميه‌ها را نيز افزوده و بقيه مواد را به جز گشنيز به مخلوط‌مان مي‌افزاييم، پس از اين كه چند جوش خورد و جا افتاد، گشنيز را هم داخل ظرف مي‌ريزيم، در اين لحظه، خورش آماده است.

 

نكته:انتهاي باميه‌ها نبايد زياد بريده شود چون در اين صورت لعاب درون باميه، هنگام پخت، وارد خورش مي‌شود.

 

 

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند
ارسال دیدگاه