طرز تهیه جوجه چینی / غذایی ساده و خوشمزه
جوجه چینی یکی از خوشمزهترین و لذیذترین غذاهایی است که همه دوست دارند و میتوانید به سادگی در منزل تهیه و در کنار عزیزان خود نوش جان کنید.
مواد لازم
فیله مرغ ۵۰۰ گرم
آرد ذرت ۱/۳ لیوان
آرد گندم ۱/۲ لیوان
بیکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری
ماءالشعیر ساده ۲ لیوان
نمک و فلفل به میزان دلخواه
طرز تهیه
۱- آرد گندم و ذرت، بیکینگ پودر و نمک را در یک کاسه با هم مخلوط کنید.
۲- ماءالشعیر را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یک مایه غلیظ به دست بیاید.
۳- فیله مرغ را به قطعات کوچک خرد کنید و در خمیر بریزید و کاملا درون آن آغشته کنید و به مدت ۲-۳ ساعت در یخچال قرار دهید تا جا بیفتد.
۴- روغن سرخ کردنی را در یک قابلمه کوچک بریزید و اجازه دهید کاملا داغ شود؛ سپس فیلههای آغشته به مواد را یکی یکی داخل روغن بیندازید و هنگای که طلایی شد از روغن در بیاورید و با سیب زمینی، سس و سبزیجات دلخواه سرو کنید.