طرز تهیه جوجه چینی / غذایی ساده و خوشمزه

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : 4 تیر

جوجه چینی یکی از خوشمزه‌ترین و لذیذترین غذاهایی است که همه دوست دارند و می‌توانید به سادگی در منزل تهیه و در کنار عزیزان خود نوش جان کنید.

طرز تهیه جوجه چینی / غذایی ساده و خوشمزه, پورتال خبری فرهنگی گهر

در ادامه طرز تهیه این غذای خوشمزه را برای شما عزیزان آماده کرده ایم.

مواد لازم

فیله مرغ ۵۰۰ گرم

آرد ذرت ۱/۳ لیوان

آرد گندم ۱/۲ لیوان

بیکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری

ماءالشعیر ساده ۲ لیوان

نمک و فلفل به میزان دلخواه

طرز تهیه

۱- آرد گندم و ذرت، بیکینگ پودر و نمک را در یک کاسه با هم مخلوط کنید.

۲- ماءالشعیر را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یک مایه غلیظ به دست بیاید.

۳-  فیله مرغ را به قطعات کوچک خرد کنید و در خمیر بریزید و کاملا درون آن آغشته کنید و به مدت ۲-۳ ساعت در یخچال قرار دهید تا جا بیفتد.

۴- روغن سرخ کردنی را در یک قابلمه کوچک بریزید و اجازه دهید کاملا داغ شود؛ سپس فیله‌های آغشته به مواد را یکی یکی داخل روغن بیندازید و هنگای که طلایی شد از روغن در بیاورید و با سیب زمینی، سس و سبزیجات دلخواه سرو کنید.

آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي