طرز تهیه ته چین قزل آلا
امروز قصد داریم نحوه پخت ته چین قزل آلا را به شما کاربران آموزش دهیم . امیدوارم با پختن ته چین قزل آلا و میل کردن آن لذت کافی را برده باشید.
مواد لازم:
ماهی قزل آل : یک عدد
زعفران: سه قاشق سوپخوری
برنج:سه پیمانه
نمک و فلفل: به مقدار لازم
ماست :یک پیمانه
روغن زیتون:چهار قاشق سوپخوری
تخم مرغ : دو عدد
لیمو ترش:دو عدد
ماست چکیده:نصف پیمانه
سبزی(شامل:جعفری،گشنیز،شوید):۴۰۰گرم
زرشک برای تزئین:به میزان لازم
روغن مایع : به میزان لازم
کره:۲۰۰گرم
طرز تیه ته چین قزل آلا
نخست ماهی قزل آلا رابا نمک، فلفل،دوقاشق غذا خوری زیتون ،آب لیمو ترش و مقداری زعفران آغشته میکنیم وکنار میگذاریم تا مرینت شود.سپس برنج را که از قبل خیس کرده ایم،در آب جوش میریزیم و پس از نیم پخت شدن، آبکش میکنیم. پس از آن برنج را به دو قسمت تقسیم میکنیم،نیمی را با سبزی خرد شده و نیم دیگر را با ماست، زعفران، بقیه روغن زیتون
و تخم مرغ ها مخلوط میکنیم. در مرحله بعد ماهی را از سمت گوشت بدون پوست در تابع سرخ میکنیم و روی حوله کاغذی قرار میدهیم تا روغن اضافی آن خارج شود.
قالب را چرب میکنیم و نخست، ماهی را از سمت پوست آن،کف قالب قرار میدهیم و سپس مواد ته چین را روی آن میریزیم و خوب فشرده میکنیم. پس از آن مواد سبزی پلو را روی آن میریزیم و پس از صاف کردن روی قالب را با یک فویل آلومینیومی میپوشانیم و چند سوراخ با چنگال روی فویل ایجاد میکنیم.سپس قالب را در فر که از ۱۵ دقیقه قبل که با ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کرده ایم ، به مدت یک ساعت قرار میدهیم که آماده شود.
پس از آن کره را ذوب میکنیم و قالب را از فر بیرون می آوریم و کره ذوب شده را روی سبزی پلو میریزیم و پس از چند دقیقه قالب را در ظرفی که برای سرو در نظر گرفتیم برمیگردانیم و با استفاده از ماست چکیده تزئین میکنیم.
نکته: فقط یک ظرف قزل آلا را در تابه سرخ میکنیم،زیرا سمت پوست دار ماهی در کف قالب سرخ خواهد شد.
منبع: hamsaraneh.ir