دستور تهیه املت ژامبون و پنیر برای صبحانه را در این مطلب گهر برایتان عنوان می کنیم.
مواد لازم:
- تخم مرغ: ۲ عدد
- پنیر پیتزا: ۲ ورق
- کره: ۱ قاشق غذاخوری
- ژامبون: ۲ ورق
- قارچ: ۱۰۰ گرم
- فلفل: به مقدار کافی
دستور تهیه:
مرحله اول: قارچ، ژآمبون و پنیر را خرد کنید.
مرحله دوم: تخم مرغ ها را هم بزنید.
مرحله سوم: مقداری فلفل به تخم مرغ ها اضافه کنید.
مرحله چهارم: تاوه را روی حرارت گرم کنید و کره را داخل آن بریزید تا ذوب شود.
مرحله پنجم: تخم مرغ های زده شده را داخل تاوه بریزید.
مرحله ششم: بگذارید تخم مرغ ها روی شعله متوسط کمی خودش را بگیرد. در این مرحله تخم مرغ نباید کاملا پخته شود.
مرحله هفتم: ژامبون را اضافه کنید.
مرحله هشتم: سپس قارچ ها را اضافه کنید.
مرحله نهم: در آخر پنیر را روی آن بریزید.
مرحله دهم: به آرامی همانند تصویر املت را روی هم تا کنید.
مرحله یازدهم: روی املت را با گوجه فرنگی تزئین کرده و داغ میل کنید