طرز تهیه ارومیه خورش یا اورمیه خورشته غذای آذری

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : 5 تیر

در ادامه طرز تهیه ارومیه خورش یا اورمیه خورشته غذای آذری را آموزش می دهیم.

طرز تهیه ارومیه خورش یا اورمیه خورشته غذای آذری, پورتال خبری فرهنگی گهر

اورمـیه خوروشـته یا همان ارومیه خورش تقریبا غذایی شبیه خوراك لوبیا چیتی است كه جزو غذاهای معروف و خوشمزه ارومیه یا همان اورمیه قدیم است. این غذا در آذربایجان غربی بسیار متداول است و جزو خورش های سنتی این منطقه محسوب میشود.

مواد اولیه:

  • گوشت ۴۰۰گرم
  • لوبیا چیتی ۲پیمانه
  • پیاز ۱عدد
  • بادمجان ۲عدد
  • گوجه فرنگی ۲عدد
  • سیب زمینی ۲عدد
  • غوره نصف پیمانه
  • زعفران نصف قاشق چایخوری
  • كره ۲قاشق غذاخوری
  • نمك به میزان لازم
  • فلفل به میزان لارم
  • روغن به میزان لازم

طرز تهیه:

۱. ابتدا پیازها را در ظرفی مناسب خرد كرده و با كره تفت میدهیم و گوشت را خرد كرده و به آن اضافه میكنیم و تا حدی تفت میدهیم كه گوشت تغییر رنگ دهد.

۲. لوبیا چیتی را شسته و از آبكش رد میكنیم و به مواد اضافه كرده و با مقداری آب میپزیم.

۳. در ظرفی جداگانه رب گوجه فرنگی را با روغن سرخ میكنیم و ادویه و زعفران ابكرده را به آن اضافه میكنیم و غوره را كمی تفت داده و همه مواد را در اواخر پخت خورش به آن اضافه میكنیم.

۴. سیب زمینی و بادمجان را هر كدام جداگانه خرد كرده و سرخ میكنیم و پس از كشیدن غذا در ظرف روی خورش میریزیم.

نكات:

۱. بهتر است با این غذا پلوی زعفرانی خورده شود.

۲. اگر غوره ندارید میتوانید از گرد غوره استفاده كنید.

۳. اگر غذایتان به اندازه كافی ترش نیست به آن كمی آبغوره اضافه كنید.

۴. لوبیا را حتما از شب قبل خیس كنید و اگر فراموش كردید آن را دو بار بجوشانید و ابش را خالی كنید تا نفخ آن گرفته شود.

آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي