طرز تهیه آش دوغ کردی / مخصوص افطاری

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : 10 تیر

این مطلب از سایت گهر اختصاص دارد به : طرز تهیه آش دوغ کردی / مخصوص افطاری
از شما همراهان همیشگی گهر دعوت می کنیم همچنان گهر را همراهی کنید. پیشاپیش از همراهی شما عزیزان سپاسگزایم.

.

طرز تهیه آش دوغ کردی / مخصوص افطاری, پورتال خبری فرهنگی گهر

.

مواد لازم برای آش دوغ کردی

گشنیز ۲۰۰گرم
تره ۲۰۰گرم
نعنا ۱۰۰-گرم
نخود ۱ویک نیم لیوان از ۲روز قبل خیس میکنیم .
نیم برنج ۱لیوان ۴۵ دقیقه قبل خیس میکنیم
دوغ محلی نیم کیلو
ماست چکیده یک کاسه
۲عددتخم مرغ
نمک وفلفل
سیر دو بوته

طرز تهیه آش دوغ کردی

دوغ وماست را در ۱لیتر آب حل کرده وبعد روی حرارت میگذاریم
دونه دونه تخم مرغ ها رو اضافه می کنیم تا دوغ و ماست نبرد
کم کم به هم میزنیم وسپس سبزیها رو که درشت ساتوری کردیم اضافه می کنیم
بعد نخود را اضافه کرده و رو حرارت ملایم میگذاریم هم میزنیم تا ته نگیرد
ودرآخر نمک وفلفل را اضافه میکنیم
این آش ۴۵ دقیقه ای آماده میشود فقط باید مرتب هم زد.
بعد سیرها را پوست گرفته رنده کرده وبعد سرخ کرده درآخرموقع سرو استفاده میکنیم.

آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي