طرز تهیه آش دوغ کردی / مخصوص افطاری

این مطلب از سایت گهر اختصاص دارد به : طرز تهیه آش دوغ کردی / مخصوص افطاری
از شما همراهان همیشگی گهر دعوت می کنیم همچنان گهر را همراهی کنید. پیشاپیش از همراهی شما عزیزان سپاسگزایم.

.

طرز تهیه آش دوغ کردی / مخصوص افطاری

.

مواد لازم برای آش دوغ کردی

گشنیز 200گرم
تره 200گرم
نعنا 100-گرم
نخود 1ویک نیم لیوان از 2روز قبل خیس میکنیم .
نیم برنج 1لیوان 45 دقیقه قبل خیس میکنیم
دوغ محلی نیم کیلو
ماست چکیده یک کاسه
2عددتخم مرغ
نمک وفلفل
سیر دو بوته

طرز تهیه آش دوغ کردی

دوغ وماست را در 1لیتر آب حل کرده وبعد روی حرارت میگذاریم
دونه دونه تخم مرغ ها رو اضافه می کنیم تا دوغ و ماست نبرد
کم کم به هم میزنیم وسپس سبزیها رو که درشت ساتوری کردیم اضافه می کنیم
بعد نخود را اضافه کرده و رو حرارت ملایم میگذاریم هم میزنیم تا ته نگیرد
ودرآخر نمک وفلفل را اضافه میکنیم
این آش 45 دقیقه ای آماده میشود فقط باید مرتب هم زد.
بعد سیرها را پوست گرفته رنده کرده وبعد سرخ کرده درآخرموقع سرو استفاده میکنیم.

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند
ارسال دیدگاه