سالاد انار و پرتقال

سالاد یکی از دوست داشتنی ترین بخش های غذاست به خصوص اگر طعم جدیدی هم داشته باشد ، این سالاد خوش مزه که در عین ظاهر بی نظیرش خواص و فواید بیشماری هم دارد ، راحت آماده می شود و می توانید در مهمانی ها سرو کنید .

سالاد انار و پرتقال

مواد لازم سس سالاد :

1/4 فنجان روغن زیتون
1 قاشق غذا خوری پوست پرتقال
2 قاشق غذاخوری آب پرتقال
2 قاشق چای خوری سرکه سفید
2 قاشق چای خوری خردل
2 قاشق غذا خوری دوغ
1 قاشق چای خوری موسیر خرد شده
1/2  قاشق چای خوری رزماری خرد شده
1/4 قاشق چای خوری نمک دریایی

این مواد را با هم مخلوظ کنید و کنار بگذارید

مواد لازم سالاد:

1 دسته بزرگ اسفناج تازه
3 عدد پرتقال یا یکی دیگر از مرکبات شیرین
1  انار بزرگ
1/2 موسیر، به صورت ورقه نازک خرد شده
1 قاشق غذا خوری برگ رزماری تازه، به علاوه نمک دریایی و فلفل تازه برای چاشنی زدن

سعی کنید از برگ های جوان و تازه اسفناج استفاده کنید ، سس سالاد را روی آنها بریزید و خوب مخلوط کنید . پرتغال ها را به صورت ورقه های نازک ببرید و همراه دانه های انار روی اسفناج ها بریزید . نمک  و فلفل و موسیر را هم روی آنها بریزید. برگ های تازه رزماری را کنار ظرف قرار دهید و در آخر هم کمی سس سالاد روی همه مواد بپاشید .

 

منبع: ای بانو

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند
ارسال دیدگاه